TV PRVA LJUBOMORNA NA PINK! Skinuo im četiri emisije s programa,prozivaju Popovića zbog prelaska kod Mitrovića

Autor:

Zabava

17.10.2022

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TV Prva se na Instagramu na čudan način oprostila od muzičkog takmičenja, pa mnogi komentarišu da je prozivke upućene Saši izazvala ljubomora.

TV PRVA LJUBOMORNA NA PINK! Skinuo im četiri emisije s programa,prozivaju Popovića zbog prelaska kod Mitrovića

Foto: printscreen/RTVPink

Dugo se spekulisalo o prekidu saradnje TV Prva i "Granda", a otkako je potvrđeno pisanje Srpskog telegrafa i Republike.rs da se nova sezona "Zvezda Granda" seli na TV Pink, s kog je ovo muzičko takmičenje i poteklo, medijska kuća s kojom im 30. oktobra ističe ugovor javno proziva Popovića zbog povratka kod Mitrovića.

Naime, reklamom kojom se pozdravila sa "Zvezdama Granda" pokazala je zavist što su prešli na gledaniju televiziju.

 

 

 

TV Prva se na Instagramu na čudan način oprostila od muzičkog takmičenja, pa mnogi komentarišu da je prozivke upućene Saši izazvala ljubomora zbog novih emitera, na čije je uslove morao da pristane nakon raskida saradnje s njima.

Foto: Instagram.com

Željko sa novim saradnicima

 

Na profilu Prve televizije postavljen je logo televizije koji pada kao kometa s neba uz opis: "Mnogo je zvezda padalica". Korisnici Instagrama su u velikom broju komentarisali ovaj video-snimak i okarakterisali kao ironiju i sarkazam.


Inače, kako smo već pisali, četiri emisije s TV Prva - "Zvezde Granda", "Zvezde Granda specijal", Nikad nije kasno", te "Praktična žena", od ove jeseni prikazivaće se na ružičastoj televiziji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading