ŽALIM ŠTO SAM RAZVELA OŽENJENOG ČOVEKA: Suzana Mančić otkrila nepoznate detalje iz života, ne krije zbog čega se gorko kaje!

Autor:

Zabava

28.10.2022

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Mančić dala je svoj privatni život na tacni.

ŽALIM ŠTO SAM RAZVELA OŽENJENOG ČOVEKA: Suzana Mančić otkrila nepoznate detalje iz života, ne krije zbog čega se gorko kaje!

Foto: Republika.rs

Voditeljka Suzana Mančić (65) otkad se pojavila na javnoj sceni, još od vremena stare Jugoslavije, ne prestaje da privlači pažnju svakim svojim korakom, a naročito kada je u pitanju njen emotivni život. 

 Jedna od najlepših žena bivše Jugoslavije nikada nije krila svoj život od očiju javnosti i nije dozvoljavala da je zbog toga što je volela i bila voljena stavljaju u ram nemoralnih žena.

- O svom životu sam dosta prećutala, jer nešto ipak treba da ostane i samo moje. Mnogo stvari sam i zaboravila, pa i da hoću, ne bih mogla da ispričam - počinje za Alo kroz glasan i prepoznatljiv smeh Mančićeva.

- Život mi je nudio razne stvari, nešto od toga sam i prihvatala, a desilo mi se sve što nisam htela. Tako sam govorila da neću oženjenog, ali desio se i taj oženjeni koji je bio stariji od mene. Znala sam da je u braku kada sam ga upoznala i rekla sam: „Molim Vas, razvedite se pa mi se javite.“ Život nam donosi razne situacije i baš on zauzet me je očarao, jako se trudio oko mene i razvela sam taj brak. Sada mi je žao što sam to uradila jer je on meni mnogo toga pružio, a ja njemu zauzvrat ništa - iskreno je priznala Suzana.

Republika

Foto: instagram printscreen

Suzana Mančić

Voditeljka je naglasila da je tokom života volela nekoliko puta i objasnila kako je to moguće.

- Bilo je mnogo ljubavi i ceo moj život je zapravo potraga za ljubavlju. Neko voli jednom ili dvaput, a ja sam volela više puta. Sigurno je bilo 10 velikih ljubavi za tu prvu selekciju. Može da se voli više puta ili onoliko puta koliko otvoriš svoju dušu i srce da voliš i budeš voljen - objasnila je Mančićeva, i dodala šta joj je bilo važno kod partnera s kojima je bila.

Republika

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Suzana Mančić u kolima

- Nikada nisam imala tip muškarca, nisu oni bili preterano zgodni, ali svaki je imao neku svoju intrigu. To je važno u ljubavi da te neko zaintrigira - rekla je Suzana.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading