Najstarija Rodićka pazarila prvu nekretninu! Veljkova svastika kupila stan u Beogradu!

Autor:

Zabava

27.10.2022

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Rodić se počastila.

Najstarija Rodićka pazarila prvu nekretninu! Veljkova svastika kupila stan u Beogradu!

Foto: Instagram printacreen

Nataša Rodić, rođena sestra Bogdane Ražnatović i Bojane Šijan, objavila je na Instagramu video iz stana koji je u fazi adaptacije, zbog čega su mnogi ubeđeni da se i ona skućila.

Republika

Foto: instagram.com/miss.rodic

Nataša Rodić

Naime, Veljkova svastika je objavila dva instastorija zbog kojih su odmah počela nagađanja o tome da je najstarija od sestara Rodić kupila svoju prvu nekretninu, a onda i otkrila da se stan nalazi u Beogradu.

Foto: natasa rodic instagram

Nataša Rodić sređuje stan

Nataša je prvo objavila deo dopisivanja s nepoznatom osobom koja očigledno dobro poznaje Rodićku, pa se interesovala za uređenje enterijera.

- Biće u Beogradu, je l'? Ha-ha-ha. Jedva čekam da vidim kako ćeš da središ enterijer - stajalo je u poruci, a Nataša je odgovorila:

Republika

Foto: natasa rodic instagram

Nataša Rodić kupila stan

- I ja jedva čekam.

Rodićeva je objavila video u kojem se vide radovi u stanu. S obzirom na to da je u opisu videa stavila opis "dnevna rutina", mnogi su zaključili da je u pitanju stan koji se preuređuje da bi sve bilo po volji najstarije sestre Rodić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading