Anabela Atijas prvi put u javnosti nakon vesti da je Luna opet trudna: Otkrila da li priželjkuje unuka ili unuku, pa progovorila o imenu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.10.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas progovorila je o tudnoći najstarije ćerke.

Anabela Atijas prvi put u javnosti nakon vesti da je Luna opet trudna: Otkrila da li priželjkuje unuka ili unuku, pa progovorila o imenu! (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen/Republika TV

Pevačica Anabela Atijas pojavila se prvi put u javnosti nako vesti da će njena nastarija ćerka, rijaliti zvezda i jutjuberka Luna Đogani, po drugi put postati majka. 

Pevačica je za Republiku otkrila kako je saznala da će ponovo postati baka, ali i šta je savetovala ćerku. 

-Znala sam, kao i prošli put, valjda smo povezane, osećala sam i čekala taj neki njen poziv. Pozvala me je i pitala me je: "Šta radiš?" Nekako mi je bila drugačija i samo sam je pitala: "Hočeš li ti to moći?" Rekla mi je da je sve okej i da ne brinem i da je presrećna - rekla je Anabela za Republiku. 

Republika

Foto: YouTube/Printscreen/Republika TV

Anabela Atijas

Anabela je otkrila i da li je primetila već sada na Luni neke promene, shodno tome da je u drugom stanju. 

-Osim što joj se spava, nisam ništa primetila, njen telo radi punom parom. Rekla sam joj da uživa punom parom, da se ne nervira, da ne dozvoli da bilo šta poremeti njen duševni mir, jer se vidi da je stvarno srećna i da je sve trebalo da se desi baš ovako kako jeste - objasnila je ona. 

S obzirom na to da je Luna otkrila javnosti da sada priželjkuje dečaka i baka je rekla kojeg pola bi volela da bude njeno naredno unuče, ali i da li joj smeta što je unuci oslovljavaju sa "baka", a onda progovorila i o imenu. 

Republika

Foto: YouTube/Printscreen/Republika TV

Anabela Atijas pred nastup

-Stvarno želim da je živo i zdravo, vidite u kakvom svetu živimo, virusi i ostalo, samo želim da su oni srećni. Ne smeta mi, nikako, ja jesam baka. Imam sreće što me genetika služi, pa ne izgledam tako, ali sam blagoslovena i zahvalna što ih imam. Neću da se mešam za imena, neka oni odluče. 

Šta je još rekla Anabela pogledajte u video-zapisu na početku teksta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading