Marija Mikić TRUDNA prvi put o PROBLEMIMA sa prvom bebom: "Lekove sam pila, mučili smo se da je dobijemo"

Autor:

Zabava

23.10.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Mikić nakon saznanja da čeka drugo dete, otvorila je dušu!

Marija Mikić TRUDNA prvi put o PROBLEMIMA sa prvom bebom: "Lekove sam pila, mučili smo se da je dobijemo"

Foto: Instagram.com

Kako su mediji saznali, popularna mlada pevačica Marija Mikić ponovo je drugom stanju, iako je pre samo tri meseca na svet donela devojčicu, kojoj je zajedno sa svojim partnerom Jovanom Pantićem dala ime Đurđa.

- Jeste, istina je, iako nisam želela da se zna dok je rano kao i svaka žena, ali neko je sve to pustio u etar. Sad više ni nema veze, osim da molimo Boga da sve bude kako treba - ističe Marija na samom početku razgovora za Pink.rs.

 

 

Ima li treme za drugo dete? Skoro si postala mama po prvi put, da li će ti sad biti lakše ili teže?

- Toliko smo se mučili da dobijemo Đurđu, koliko sam lekova pila, bilo je i ružnih stvari, uspona, padova, da ja stvarno nisam očekivala da ću drugi put ovako lako ostati trudna. Verovatno je onaj gore video kako se lepo snalazimo, pa ko veli - daj još jedno. Ali svakome Bog da onoliko koliko može da izdrži. Ja znam da možemo. Nemam tremu, ali sam vrlo realna i znam da će biti jako teško sa dve bebe, ali spremni smo na to jer veća sreća ne postoji.

Kako ste ti i Jovan saznali da si ponovo trudna?

 

 

- Jovan je pre nego što smo saznali išao i pričao ljudima da sam trudna, a ja sam ga ućutkivala jer nisam ni slutila, a ni pomislila da je to moguće tako brzo. Rekao mi je: "Znam, osećam, siguran sam"! I tako je i bilo. Saznali smo tako što sam se baš puno prehladila i sumnjala sam čak i na koronu, pa mi je kupovao test za koronu u apoteci, neke lekove i, izmeđuostalog, test na trudnoću jer je hteo da dokaže svoju teoriju. I bio je u pravu. Ja sam bila samo šokirana, dok mi sve nije došlo do glave (smeh).

Kako je pre tri meseca postala majka preslatke devojčice, pevačica otkriva da li bi sad želela da dobije dečaka, kao i da li je sa Jovanom razmišljala o imenima za novu prinovu.

- Želela bih samo kao i prvog puta, da sve bude kako treba, da beba bude živa i zdrava, stvarno ne razmišljam o polu. Imam neki osećaj da je dečak, ali to je samo moj osećaj, ništa više. Ne znamo još uvek ništa - zaključuje Marija Mikić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading