POLICIJA NEĆE DA DA INFORMACIJE RODITELJIMA MARIJANE SEIFERT! Oglasila se njena majka, pa potvrdila: Toliko je tuge i bola!

Autor:

Zabava

23.10.2022

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka nestale Marijane Seifert otkrila je da policija ne sarađjuje sa njom i njenim suprugom.

POLICIJA NEĆE DA DA INFORMACIJE RODITELJIMA MARIJANE SEIFERT! Oglasila se njena majka, pa potvrdila: Toliko je tuge i bola!

Foto: printscreen

Marijana Seifert, pobednica "Velikog brata", bez traga je nestala pre više od pola godine, a mesecima unazad o njoj se ne zna ništa. 

Njena porodica, roditelji, muž i prijatelji i dalje imaju prvobitan podatak da je u toku noći išetala iz stana i uputila se ka mostu na Savi, pa se sumnja da je počinila samoubistvo. Istraga je u toku, ali nema novih saznanja. Ovo je potvrdila i Marijanina majka Gordana Kovačević u razgovoru za Kurir.

Republika

Foto: printscreen youtube

Marijana Seifert u Velikom bratu

Bolna tema

- E, da je i nama da znamo šta se desilo s našim detetom... Oprostite, toliko je tuge i bola u meni da vam nisam ni za kakve razgovore. Bolno mi je da pričam o tome. Nakon razgovora mi samo bude još gore. Nemate pojma koliko mi je i ovo bolno što vam odgovaram na poruke, ne možete ni blizu shvatiti našu bol. Suprug i ja stvarno nemamo nikakvih informacija koje bismo vam mogli dati. Ne možemo da dobijemo nikakve informacije od policije, samo nam kažu da se radi i to je to. Sve što smo mogli da kažemo to smo rekli.

Da je moguće da Gordana govori istinu o tome da porodica ne dobija informacije iz policije, da se zaključiti ako se kontaktira ministarstvo unutrašnjih poslova u Zagrebu. 

Republika

Foto: printscreen

Marijana Seifert

Bez odgovora

- Zar mislite da ću vam to reći preko telefona - kazala je drsko službenica u ministarstu untrašnjih poslova, a na konstataciju da informacije ne daju ni porodici nestale Marijane, bila je još neljubaznija.

- Vi zovete iz Srbije? Onda evo vam mejl adresa za pitanja, pa pošaljite. Danas je subota, od ponedeljka imamo rok od 30 dana da vam odgovorimo - besno je rekla službenica zagrebačkog ministarstva policije.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading