Jovana Jeremić se GUŠI u suzama zbog bivšeg supruga: Voditeljka o najtežim danima sa Vojom - "Voleo me je kada ništa nisam imala"

Autor:

Zabava

21.10.2022

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Novog jutra Jovana Jeremić otvorila je dušu o bivšem suprugu Voji Miloševiću.

Jovana Jeremić se GUŠI u suzama zbog bivšeg supruga: Voditeljka o najtežim danima sa Vojom - "Voleo me je kada ništa nisam imala"

Foto: Ognjen Bogdanović

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink Jovana Jeremić retko kada pokazuje svoju ranjenu stranu, naročito kada je njne bivši suprug Voja Milošević u pitanju. Poznato je da Jovana i Voja imaju fantastičan odnos, a voditeljka nikada nije krila da to sve radi kako bi njena ćerka Lea imala i tatu, i mamu. 

Međutim, u jednoj emisiji Jovana je otvorila dušu i kroz suze priznala sve što joj je na duši kada je njen bivši suprug Voja u pitanju. 

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Jovana Jeremić i Voja Milošević razvod

 

- Voja je bio čovek sa kojim sam provela najteže momente. On me je voleo kada nisam imala ništa. Sada je lako voleti Jovanu koja je bogata za današnji standar i koja je uspela u životu i zato njemu ne sme da fali dlaka sa glave. Što se njega tiče, niko ne sme da ga dira, ne sme da mu fali dlaka sa glave - rekla je Jovana kroz suze u jednoj emisiji. 

Voja je sve to prvi podelio na svom Instagram profilu, a voditeljka je onda podelila i na svom. Ona je uz sve snimke dodala i komentar.

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Jovana Jeremić i Voja Milošević razvod

 

- Neke stvari se dogode samo jednom u životu. Zato je najbitnije biti čovek jer dobrota, iskrenost, prava ljubav je nešto što se nikad ne zaboravlja. I nakon razvoda to učvrsti ljude u smislu iskrenog prijateljstva za sva vremena. Krenuli smo od nule, a danas... - napisala je ona.

Podsetimo, nakon zvaničnog razvoda, Jovana je sa Vojom otišla na kafu, kako bi popričali, budući da od brakorazvodne situacije nisu želeli da prave pompu, jer skandala nije ni bilo. Voditeljka i danas priča samo lepe priče o Voji i sa suzama se priseća njihovih lepih dana tokom braka koje su proživeli zajedno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Saska

21.10.2022 17:18

Wow! Evo padoh u nesvest. Isto da je ona sad pa nesto posebna sto se tako razvela, pa hajde da nas novine malo prosvetle....