Isplivali novi detalji porodične drame u domu Bulatovih Marko našao cevčice kojim je Marija šmrkala drogu

Autor:

Zabava

21.10.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je, navodno, prvo nađene cevčice nosio na analizu, kojom je utvrđeno prisustvo psihoaktivnih supstanci, a zatim ju je nazvao narkomankom.

Isplivali novi detalji porodične drame u domu Bulatovih  Marko našao cevčice kojim je Marija šmrkala drogu

Foto: ST/D. KADIĆ

Marko Bulat sa suprugom

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da je pevač Marko Bulat završio u Urgentnom centru, gde su mu konstatovane povrede, koje mu je, prema navodima, nanela supruga Marija Bulat tokom drame koja se odvijala u njihovom porodičnom domu, isplivali su novi detalji njihove svađe.

Foto: ST/D. KADIĆ

Naime, Bulat se sukobio sa suprugom zbog toga što je u stanu našao cevčice kojim je Marija navodno šmrkala drogu. On ih je, navodno, prvo nosio na analizu, kojom je utvrđeno prisustvo psihoaktivnih supstanci, a zatim ju je nazvao narkomankom. Svađa koja je usledila posle toga okončala se Marijinim nasrtajem na Marka, kada ga je udarala pesnicama svuda po telu, šutirala i grebala noktima, a listu povreda on je, navodno, dostavio tužiocu, nakon čega je slučaj dalje prosleđen tužilaštvu.

Kako smo saznali, Marko je u četvrtak primljen oko 15.40 u Urgentni centar da bi ga lekar pregledao i procenio stepen povreda koje je zadobio od supruge prilikom svađe koju su imali, te je Mariji tada izrečena mera zabrane prilaska u trajanju od 48 sati, s početkom od 20. oktobra, od 15.50.

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Nakon Marka i Marija Bulat otišla je u Policijsku stanicu Novi Beograd, gde je izjavila da je saznala da je njen suprug pristupio Policijskoj stanici Rakovica da bi je prijavio za nasilje. Tužilac se tada izjasnio da i Marija i Marko moraju da idu na preglede u zdravstvenu ustanovu, te da nakon toga ponovo kontaktiraju s nadležnima.

Kako dalje saznajemo od izvora bliskog pevaču, Marko već duže vreme trpi psihičko nasilje, a navodno je i ranije dolazilo do fizičkog kontakta sličnog tipa. Pošto je Mariji izrečena zabrana prilaska, Bulat se privremeno smestio kod prijatelja.

- Marko se iselio iz stana, otišao je kod jednog od svojih kumova. On ima stan na Vidikovcu, koji je izdat, pa će boraviti kod kuma dok se stanari ne isele iz stana - tvrdi izvor blizak pevaču.

Foto: Vladimir Lukić

 

I Markova supruga potvrdila je da je pevač napustio njihov zajednički stan na Novom Beogradu.

- Ja da se iselim iz stana? Ne, samo on može. I jeste. Ja sam s decom. Došla sam na pregled - rekla je Marija za medije, dok se Bulat do zaključenja broja nije javljao na brojne pozive i poruke koje smo mu juče poslali.

BONUS VIDEO:

On ih je, navodno, prvo nosio na analizu, kojom je utvrđeno prisustvo psihoaktivnih supstanci, a zatim ju je nazvao narkomankom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading