SLOBA SUPERMEN! Radanović spasio čoveka da ne izvrši SAMOUBISTVO, a to nije jedini slučaj da je pomogao u nevolji!

Autor:

Zabava

19.10.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović spasao je čoveka koji je hteo da skoči sa Pančevačkog mosta, ali to nije jedini put da je pevač pomogao onima kojima je pomoć bila neophodna.

SLOBA SUPERMEN! Radanović spasio čoveka da ne izvrši SAMOUBISTVO, a to nije jedini slučaj da je pomogao u nevolji!

Foto: ST/V. LUKIĆ, N. Mandić, Shutterstock

Pevač Sloba Radanović poznat je kao neko ko uvek rado učestvuje u humanitarnim akcijama, bori se za ljudska prava, ali i uvek je tu kada se dogodi neka nepredviđena situacija u kojoj je uvek na strani žrtve.

Radanović je svakako heroj jučerašnjeg dana pošto je spasio čoveka da izvrši samoubistvo.

Kako je Republika već pisala, muškarac srednjih godina je juče pokušao da skoči sa Pančevačkog mosta.

Baš u tom trenutku Radanović je prolazio kolima Pančevačkim mostom i odmah zaustavio i pritrčao u pomoć.

Foto: ST/D. KADIĆ

Sloba Radanović

- Mislim da od ovoga svega ne treba praviti senzaciju, i potencirati herojstvo. Poenta ove priče je tuđa nesreća i pitanje zbog čega je čovek želeo da oduzme sebi život. Ja sam se zatekao u tom momentu na Pančevačkom mostu i postupio sam logično. Najteže je prići čoveku... Pričao sam sa njim i tražio sam da mi da ruku dok razgovaramo. Pitao sam ga šta je razlog za takav čin... Govorio mu da ništa nije vredno toga. U jednom trenutku sam ga uhvatio za ruku. Bio je priseban čovek, razuman. Prepoznao me je i rekao mi da sednem u auto i da idem svojim putem. Skupilo se tu još ljudi koji su pomogli. Kada sam prepoznao da je pravi trenutak, povukao sam ga preko mosta, 2-3 momka su mi tu pomogla i hvala Bogu sve se završilo kako treba. Svako bi trebao da postupi isto, nadam se da će čovek pronaći svoj mir i da se ovo neće ponoviti. Ne smemo okretati glavu na tuđu nesreću - rekao je Sloba za naš portal.

Foto: instagram.com/printscreen

Sloba Radanović spasio radnicu teretane

Međutim, ovo nije jedini herojski čin pevača.

Prošle godine je Sloba spasio devojku od nasilnika u teretani.

Incident se dogodio u teretani ''Ahilej'' kada je jedan od posetilaca ušao u pult i prebio radnicu koja se tamo nalazila, a Sloba Radanović našao se na licu mesta i istog momenta pomogao radnici.

- Bio sam u drugoj prostoriji kada sam čuo vrisak sa pulta, mislio sam da se neko šali i smeje i otišao sam da vidim šta se dešava. Momak je stajao u pultu i urlao na radnice, prišao sam i izvukao ga napolje, a kasnije sam saznao da je on pre toga nasrnuo na radnice - rekao je Sloba tada za Republiku.

Foto: V. Lukić

Sloba Radanović o spasavanju

Da li je sve to puka sreća onih kojima je potrebna pomoć ili je Radanoviću negde zapisano da bude heroj, ne znamo, ono što je jasno jeste da gde god se pevač pojavi i gde treba priskočiti u pomoć, on je tu.

Podsetimo, Sloba nikada nije želeo da se o njemu priča kao o junaku ili heroju, već je uvek isticao kako su u celoj priči bitne žrtve i apelovao na naciju da ne okreću glavu i uvek pomognu kada su u prilici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Tina

19.10.2022 14:21

Sloba dobar skroman decko, zato mu sve ide u zivotu postaje otac, ima koncerte, vilu, restoran i divnu zenu

Tina

19.10.2022 14:21

Sloba dobar skroman decko, zato mu sve ide u zivotu postaje otac, ima koncerte, vilu, restoran i divnu zenu