Pisac Milorad Pavić je neprestano mislio na intimne odnose! Njegova 31. godinu mlađa UDOVICA otkrila je najintimnije detalje: I kad je bio na SAMRTI razmišljala sam kako da vodimo ljubav!

Autor:

Zabava

19.10.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udovica Milorada Pavića otkrila nepoznate detalje njihovog odnosa.

Pisac Milorad Pavić je neprestano mislio na intimne odnose! Njegova 31. godinu mlađa UDOVICA otkrila je najintimnije detalje: I kad je bio na SAMRTI razmišljala sam kako da vodimo ljubav!

Foto: YouTube/Printscreen

I na svetlu i u mraku, u avionu, kamionu... Reči poznatog hita "Što ja volim taj seks" savršeno opisuju erotsku stranu velikog srpskog pisca Milorada Pavića. Udovica čoveka koji je iza sebe ostavio važna dela poput "Hazarskog rečnika", "Unutrašnje strana vetra" i "Ljubavi u Carigradu" Jasmina Mihajlović otkrila je mnoge nepoznate detalje iz bračnog života i odlučila da odškrine vrata njihove spavaće sobe.

Davne 1986. mlada studentkinja zakucala je na vrata Pavićevog kabineta na Filozofskom fakultetu zbog diplomskog rada, čija su tema bile upravo njegove priče. Već tada među njima se stvorila jaka seksualna energija.

- Jednog dana sam se usudila da ga pozovem. Imala sam napisan tekst: "Dobar dan, ja sam ta i ta, radim diplomski rad i želela bih...", a onda me je duboki muški glas, koji me je već tada milovao, pitao: "A zašto to radite?" Sve sam očekivala, osim toga - ispričala je Jasmina.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Milorad Pavić

Nakon tog poziva usledio je sastanak. Odmah je bilo jasno da među njima postoji hemija, ali su oboje bili svesni da ne mogu da budu ljubavnici jer su i jedno i drugo bili u braku. Ipak, nisu mogli da se suzdrže i Pavić je posle pet godina poznanstva zaprosio Jasminu.

- Želeli smo da se venčamo i u crkvi, ali ona ne toleriše toliku razliku u godinama, a nas je delila 31 godina - istakla je piščeva udovica jednom prilikom za magazin Glorija.

Ona je otkrila da je Pavić imao ogromnu erotsku snagu, pa je često govorio: "Da nisam pisac, bio bih Kazanova."

- On je stvarno bio dobar ljubavnik. Non-stop smo vodili ljubav, na svim mogućim mestima, livadama, šumama, kolima, gde god bismo se našli, još ako je negde bilo zabranjeno, utoliko nam je bilo draže. Stan nam je postao dosadno mesto za takve stvari. Dešavalo se da 100 dana u kontinuitetu imamo seks. I dok je ležao na samrti u Urgentnom centru, u odeljenju za infarkte, mažem mu neku švajcarsku kremu za lice i sve vreme razmišljam kako da poslednji put vodimo ljubav - detaljno je opisala Mihajlovićeva.

Umro od srčanog udara

Slavni književnik preminuo je od posledica srčanog udara 30. novembra 2009. u Beogradu, a sahranjen je u Aleji velikana na Novom groblju. Poslednje dane Pavić je proveo u bolničkoj postelji, a njegova udovica je otkrila da je i pred kraj života vodio računa o tome kako izgleda.

- Kad sam prvi put posle infarkta došla kod njega, bio mi je seksi u onoj crnoj majici. Naša veza je do poslednjeg momenta bila obojena tim erotskim nabojem - rekla je Jasmina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bizarski rečnik

10.09.2023 21:19

posle smrti obelodanjena njegova prva karakteristiha, Klimakterični jahač zanatlija velikog umeca slaganja reći.