BURAN ŽIVOT POKOJNOG PEVAČA: Nino Rešić ženio se tri puta, a pričalo se da je preoteo ženu slavnom kolegi! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.10.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nino Rešić je iz tri braka dobio tri ćerke - Amelu, Sandru i Tamaru.

BURAN ŽIVOT POKOJNOG PEVAČA: Nino Rešić ženio se tri puta, a pričalo se da je preoteo ženu slavnom kolegi! (FOTO)

Foto: Youtube

Pevač Nino Rešić preminuo je na današnji dan, 17. oktobra 2007. u 43. godini života, od perforacije pankreasa, uzrokovane dugogodišnjem prekomernim konzumiranjem alkohola.

Rođen je u Bosanskoj Dubici kao Amir Rešić, a za života je promenio ima u Nikola, iako je u estradnim krugovima bio poznat kao Nino. 

Iako je bilo poznato da je Nino imao buran ljubavni život, poznato je da iz tri braka ima tri ćerke Amelu, Sandru i Tamaru.

Republika

Foto: E-Stock

Nino Rešić

Saru Marković, prvu suprugu, pevač je upoznao na snimanju novogodišnjeg programa, a ubrzo su uplovili u romansu koju su krunisali brakom. Uskoro su dobili ćerku Tamaru, međutim, nakon sedam godina braka sa Sarom javnost su iznenadile informacije o Ninovoj romansi sa tadašnjom suprugom svog kolege Šerifa Konjevića, Jasminom Konjević.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Jasna Konjević

 

Njihova veza tada je podigla veliku prašinu, budući da se dosta spekulisalo o tome da je u vezu sa njom uplovio dok je još bio u braku sa Sarom. Međutim, Nino je ove navode demantovao.

– Sara i ja smo odlučili da se razvedemo pre nego što sam ja ušao u vezu sa Jasnom. Razlog je bila moja nemogućnost da živim van svoje zemlje. Sara je odrasla u Nemačkoj i insistirala je da se, kako kaže naš narod “udam”, jer nije mogla da živi daleko od roditelja – ispričao je tada Nino, koji je iz braka sa Jasnom dobio ćerku Amelu, koja se retko eksponira u javnosti.

 

 

Iz braka sa Slavicom, Nino je dobio ćerku Sandru Rešić, koja je krenula očevim stopama i uplovila u muzičke vode. Sandra se prvi put u javnosti pojavila u takmičenju “Zvezde Granda” i sve oduševila svojim talentom, nakon čega je stekla veliku popularnost.

Republika

Foto: ATA Images

Sandra Rešić

Kako je više puta isticala za domaće medije, na svakom nastupu peva numere svog pokojnog oca, koje joj, kako kaže, gosti najviše traže, ali i daju najveće bakšiše, budući da ih izvodi sa posebnom emocijom. Sandra je dve sezone boravila u popularnom rijalitiju "Zadruga". 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading