Umrla je u 44. godini, nikad je nije PREBOLEO: Džejeva velika LJUBAV glumila je u njegovom spotu koji smo svi gledali! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.10.2022

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džej Ramadanovski dugo je bio zaljubljen u Dubravku, za kojom je ludeo ceo Dorćol.

Umrla je u 44. godini, nikad je nije PREBOLEO: Džejeva velika LJUBAV glumila je u njegovom spotu koji smo svi gledali! (FOTO)

Foto: ATA Images

Džej Ramadanovski

Pevača Džeja Ramadanovskog, koj koji je preminuo u 56. godini u Beogradu od posledica srčanog udara, pamtićemo po velikim hitovima, a mnogi ne znaju da je doživeo veliku tragediju kada je umrla Dubravka, devojka iz njegovog spota za pesmu "Gde ću sad moja ružo". 

Atraktivna crnka s kosim očima koje je mnoge ostavljala bez daha preminula je u 44. godini. Kada je Džej saznao, bio je veoma potresen i nije mogao da veruje da je izgubio devojku u koju je navodno godinama bio zaljubljen.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Dubravka iz spota "Gde ću sad, moja ružo"

-Nekoliko dana pre toga pričao je o njoj s prijateljem i rekao kako bi baš voleo da je vidi, te da je ubeđen da bi ga i sada svojom lepotom ostavila bez daha. I evo šta se desilo. Danima mu je teško zbog nje i svako malo zaplače. Čak je i popio lek za smirenje kada je čuo da je iznenada preminula. Dubravka je vreme kada su snimali spot bila jedna od najlepših devojaka u gradu i u Džejevom srcu je imala posebno mesto - rekao je tada izvor.

Republika

Foto: ATA Images

Džej Ramadanovski

-Bio je dugo zaljubljen u nju, kao i gotovo svi momci Dorćola, ali nikada nije rekao da je među njima bilo nešto više od prijateljstva - rekao je izvor.

Baš zbog toga Dubravka je imala posebno mesto u njegovom srcu oni su ostali veliki prijatelji, ali su poslednjih godina izgubili svaki kontakt.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading