BUJNE GRUDI I ZADNJICA U PRVOM PLANU! Ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić provokativnom fotkom zapalila mreže, komentari PLJUŠTE!

Autor:

Zabava

16.10.2022

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka poznatih densera novom fotografijom zapalila je društvene mreže!

BUJNE GRUDI I ZADNJICA U PRVOM PLANU! Ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić provokativnom fotkom zapalila mreže, komentari PLJUŠTE!

Foto: Instagram

Silvija Đogani, ćerka jednog od najpopularnijih parova devedesetih godina, Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, retko se pojavljuje u javnosti, a putem društvenih mreža povremeno podeli poneku fotografiju iz privatnog života.

Međutim, Silvijina poslednja objava privukla je ogromnu pažnju javnosti, budući da je pozirala u provokativnom izdanju - minijaturnom kupaćem kostimu, u kom su do izražaja došle njene bujne obline.

 

Silvija, koja je pre nekoliko godina postala majka, pokazala je da je u odličnoj formi, a komentari ispod fotografije ne prestaju da se nižu.

"Au, ljubavi", "Prelepo", "Kao model", "Ekstremno", samo su neki od komentara koji su se našli ispod Silvijine fotografije.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

17.10.2022 06:41

Ali faca je na tatu,orava bula