ZBOG DUGOVA POKOJNE ĆERKE OSTAO BEZ KROVA NAD GLAVOM! Milić Vukašinović prodao STAN da bi isplatio hipoteku: Sve što sam joj slao, trošila je na DROGU!

Autor:

Zabava

16.10.2022

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milić Vukašinović sav novac od prodaje stana u Sarajevu dao je na dugove koje je godinama pred smrt pravila njegova ćerka Maja.

ZBOG DUGOVA POKOJNE ĆERKE OSTAO BEZ KROVA NAD GLAVOM! Milić Vukašinović prodao STAN da bi isplatio hipoteku: Sve što sam joj slao, trošila je na DROGU!

Foto: Republika.rs

Milić

Muzičar i roker Milić Vukašinović doživeo je veliku porodičnu tragediju kada je njegova ćerka Maja u julu 2018. godine izvršila samoubistvo.

Milić  se dugo nije pojavljivao u javnosti, a nedavno je za domaće medije otkrio istinu o navodima da je na rubu egzistencije, priznavši da ga bol zbog gubitka ćerke i dalje razara.  

I taman kada je uspeo da proda stan u Sarajevu, u kom je živela njegova pokojna ćerka, od čijeg novca je planirao da kupi sebi i supruzi Suzani nekretninu u Beogradu, kako bi konačno imali svoj krov nad glavom, suočio se sa novim problemom.

 

Foto: Republika.rs

Milić Vukašinović

 

Naime, kako je izvor blizak muzičaru ispričao za Kurir, veliki stan u centru Sarajeva, u kom je živela njegova ćerka sa svojim partnerom, bio je pod hipotekom, a iako je Milić svojoj ćerki redovno slao novac kako bi tu hipoteku na vreme otplaćivala, ona to nije uradila.

Čuveni "doktor za rokenrol" od novca koji je zaradio prodajom stana odmah je morao da isplati svu zaostalu hipoteku i režije koje nisu bile uplaćivane mesecima. Kad je isplatio sva dugovanja, njemu u džepu nije ostalo gotovo ništa, te nije mogao da jednom zasvagda reši svoje stambeno pitanje u Beogradu.

 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milić Vukašinović

 

Vukašinović je ove navode potvrdio, a zatim i detaljnije objasnio šta se desilo i ko sada živi u tom stanu za koji je bio izuzetno vezan.

- Tačno je sve, nažalost. To je bio divan veliki stan, na odličnoj lokaciji. Stan sam prodao, ali sam sav novac morao da dam kako bih isplatio tu hipoteku, koja je bila ogromna, i režije, koje Maja nije plaćala godinama. Zašto nije plaćala? Zbog droge. Heroin je pojeo taj stan. Ne znam ni sam koliko sam joj novca slao za taj stan, a ona je sve to trošila na drogu. To sam tek kasnije saznao. Zbog toga nismo mogli da kupimo stan u Beogradu. Stan su kupili fini ljudi, za svoju ćerku studentkinju - ispričao je za Kurir Milić, koji već godinama živi kao podstanar na Karaburmi sa svojom suprugom Suzanom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading