NJOJ JE UPUTIO POSLEDNJU PORUKU PRED SMRT! Ona je bila najveća LJUBAV Tošeta Proeskog: Danas je udata žena, a evo kako izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.10.2022

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragične vesti o smrti Tošeta Proeskog potresle su čitav region na današnji dan pre 15 godina.

NJOJ JE UPUTIO POSLEDNJU PORUKU PRED SMRT! Ona je bila najveća LJUBAV Tošeta Proeskog: Danas je udata žena, a evo kako izgleda! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube

Čuveni makedonski pevač Toše Proeski tragično je nastradao 16. oktobra 2007. godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, a tuga za njim ne prolazi ni 15 godina kasnije.

Njegova tragična smrt potresla je ceo region, a mnoge javne ličnosti i dalje se ne mire sa gubitkom, pa ne propuštaju priliku da podele sa javnošću sećanja koja čuvaju.

Uprkos velikoj popularnosti koju je stekao, Toše se trudio da živi mirnim životom, a o svojoj privatnosti nije mnogo govorio javno.

Budući da je važio za velikog zavodnika, mediji su ga povezivali sa raznim devojkama, međutim, njegova najveća ljubav bila je rukometašica Andrijana Budimir, sa kojom je započeo vezu 2001. godine.

Republika

Foto: facebook printscreen

 

 

Njihova veza tada nije potrajala, ali je nekoliko godina kasnije usledilo pomirenje, nakon kog su započeli zajednički život.

Rukometašica i pevač bili su zajedno sve do kobne nesreće. Živeli su u njegovoj vili u naselju Zlokućani, gde su planirali i venčanje i proširenje porodice, međutim, tragična sudbina prekinula je njihovu ljubav.

Foto: Printscreen Youtube

Toše Proeski

 

 

Toše Proeski tragično je nastradao 16. oktobra 2007. godine na autoputu u Hrvatskoj, a poslednja poruka koju je poslao bila je upućena upravo Andrijani i glasila je:

- Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću te čuvati u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te.


Andrijana je jako teško podnela Tošetovu smrt, sve vreme je ponavljala da ne zna kako će dalje nastaviti život i da joj je žao što pevaču nije rodila dete.
 

Nekoliko godina kasnije, sreća je ponovo zakucala na Andrijanina vrata, kada je uplovila u romansu sa Johanom, ugostiteljem iz Skoplja, sa kojim danas ima i sina Maksima.

 

Johan i Andrijana izgovorili su sudbonosno "da" 2013. godine, a sledećeg leta poželeli su dobrodošlicu svom sinu.

Andrijana je ostala u svetu sporta, osnovala je školu rukometa i danas radi kao trener muške ekipe kluba "Skopje".

 

BONUS VIDEO:
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading