Ona je NAJBOGATIJA naša pevačica: "Teška" je MILIONE, od cifre će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.10.2022

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković može da se pohvali velikim bogatstvom koje je sticala godinama.

Ona je NAJBOGATIJA naša pevačica: "Teška" je MILIONE, od cifre će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/dragana_mirkovic

Poznato je da naši pevači zarađuju velike svote novca, a dok neki misle da je najbogatija Svetlana Ceca Ražnatović ili Lepa Brena, ipak, to nije slučaj. 

Po proceni sajta "Celebrity Net Worth", naša pevačica Dragana Mirković našla se prva na listi najbogatijih sa naše estrade. Kako se navodi, njeno bogatstvo se procenjuje na 100 milona dolara.

Folk zvezda Dragana Mirković sa mužem Tonijem i decom, Manuelom i Markom, živi u Beču, gde imaju vilu u kojoj već godinama žive.

Međutim, pre nekoliko godina su kupili velelepni dvorac vredan čak 50 miliona evra.

Zamak Ebenfurt nadomak Beča Draganina je oaza mira, to je istorijsko zdanje iz 12. veka koje se prostire na 12.000 kvadratnih metara. Jedna od najzanimljivijih činjenica o dvorcu jeste da je u njemu nekada živela Marija Terezija, koja je krajem 17. veka često boravila u njemu. Enterijer dvorca su ona i njen suprug Toni zajedno sređivali. Odabirom nameštaja se, uglavnom on bavio, a kupovali su ga uglavnom u Italiji.

Republika

Foto: Printscreen

strani sajt o bogatstvu Dragane Mirković

 

Pevačica je otkrila da je posebno ponosna na kupatilo, koje su ukrasili „svarovski“ kristalima. Dvorac poseduje balsku dvoranu, gde pevačica organizuje glamurozne porodične proslave, a radi se i na muzeju u sklopu imanja, koji će biti otvoren za posetioce. Govoreći o svojoj luksuznoj nekretnini, Dragana je jednom prilikom istakla da ne zna kokliko je soba u njenom novom domu, ali je poznato da dvorac ima čak 235 prozora.

 

-Ne znam tačno, ali ima ih mnogo. Tu su i ogromne sale koje zauzimaju čitavo krilo, a neke čak i dva. Na drugom spratu, u delu zamka u kojem planiramo da živimo, nalazi se velika balska dvorana. Deo prvog sprata želimo da pretvorimo u muzej i otvorimo za posetioce i školske ekskurzije, ali ne nameravamo da naplaćujemo ulaz. Neophodna je i restauracija slike na plafonu, što zahteva vreme, za šta će biti zaduženi pravi umetnici - rekla je Dragana.

Ona na svom Instagram profilu često deli detalje iz svog doma, te je tako jednom prilikom objavila fotografiju svoje „trofejne sobe“, u kojoj joj se nalaze drage nagrade.

Dragana Mirković najveći je ljubitelj skupocenih automobila na estradi, a njen vozni park je vredan basnoslovnih 3,5 miliona evra. Ona i njen suprug Toni u svojoj kolekciji automobila imaju najluksuznije sajamske modele marki „ferari“, „lamborgini“, i „rols-rojs“, a poseduju i „bentli“, koji se iz garaže gotovo ne isparkirava. Imaju i nekoliko „majbaha“, a zanimljivo je da su čak i vlasnici fabrike „majbah kupea“.

 

 

Pevačica za rođendan od supruga neretko dobije i novi automobil, pa je tako ove godine dobila jedan marke „mercedes“.

Najveće prihode pevačica ostvaruje iz zajedničkih poslovnih poteza koje pravi sa suprugom Tonijem Bijelićem. Pre 17 godina bračni par osnovao je digitalnu i kablovsku televiziju u Požarevcu, čije ime nosi Draganine Inicijale.

Međutim, ne treba zaboraviti ni to da Luče iz Kasidola odlično zarađuje i od pevanja, te da je već 35 godina u estradnom vrhu, a honorari za njene nastupe iznose više desetina hiljada evra.

Kako je suprug svoju celokupnu imovinu prepisao na nju, Dragana je i vlasnica luksuzne vile u Beču, kao i pomenutog zamka nadomak Beča.

Podsetimo, pevačica živi veoma raskošno, sa gotovo svim kolegama je u dobrim odnosima, a zanimljivo je to da joj je Žan-Klod van Dam prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading