ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA SA VENČANJA DRAGANE I TONIJA! Danas slave 22 godine BRAKA, a evo kako je pevačica ČESTITALA svom suprugu! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.09.2022

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić danas slave 22. godišnjicu braka.

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA SA VENČANJA DRAGANE I TONIJA! Danas slave 22 godine BRAKA, a evo kako je pevačica ČESTITALA svom suprugu! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Dragana i Toni

Dragana Mirković i Toni Bijelić već 22 godine su u srećnom braku, tokom kog su dobili dvoje naslednika, sina Marka i ćerku Manuelu.

Pevačica se povodom godišnjice braka oglasila na Instagramu i objavila nekoliko fotografija sa venčanja iz porodičnog albuma.

- Srećna godišnjica braka, ljubavi - napisala je Dragana, koja se za Tonija udala 28. septembra 2000. godine.

 

Foto: Instagram

 

 

Podsećamo, Dragana i Toni na večnu ljubav zakleli su se 28. septembra 2000. godine, a zbog nemogućnosti Draganine porodice da prisustvuje veselju u Austriji, par se opredelio za intimno venčanje.

― Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo ― ispričala je Dragana jednom prilikom i dodala da je uprkos tome, njeno venčanje bilo bajkovito jer je bila iskreno zaljubljena.

 ― Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno ― istakla je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading