"Veličina nije bitna, ako partner zna šta radi": Goca Tržan progovorila o INTIMNIM ODNOSIMA, pa IZNENADILA sve!

Autor:

Zabava

15.10.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan ne krije svoju intimu, već otvoreno priča o njoj.

"Veličina nije bitna, ako partner zna šta radi": Goca Tržan progovorila o INTIMNIM ODNOSIMA, pa IZNENADILA sve!

Foto: printscreen/Ami G Show

Goca Tržan

Pevačica Goca Tržan poznata je i po tome što se ne libi da priča o svom privatnom životu, a sada je progovorila o intimnim odnosima. 

Naime, pevačica je progovorila o svom intimnom iskustvu tokom života, pa je njena otvorenost mnoge iznenadila:

- Veličina nije bitna ako partner zna šta radi. Dok sam bila mlađa eksperimentisala sam, imala s*** na raznim mestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi. Svakako, vidim da se ljudi i dalje zgrožavaju kada neko otvoreno prica o s****, ali ja mislim da je to važna tema za sve nas kao društvo. Roditelji treba da pričaju sa decom o intimnim odnosima da kasnije ne bi dolazilo do nekih stvari koje su daleko teže za podnošenje.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Goca Tržan

- Pre svega mislim na abortuse i slično. Deca su nam needukovana, pa nije ni čudo kakve su statistike. Na kraju krajeva, nema ničeg lošeg u tome da se pričeka. Odnos je najbolji u kasnijim godinama, meni je recimo najbolji nakon četrdesete. Nekako žene tada najbolje znaju sta hoće i ne pristaju na sve i svašta.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Goca Tržan

Podsetimo, Goca Tržan, osim solističkih nastupa, uredno održava i koncerte sa sastavom "Tap 011", dok uporedo snima emisiju u kojoj sa javnim ličnostima razgovara o brojnim temama. Osim toga, pevačica snima i porodični rijaliti, ali i video zapise za vlastiti Jutjub kanal.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading