SNEŽANA ĐURIŠIĆ POTVRDILA NAŠA SAZNANJA: Sutra potpisujemo ugovor sa Pinkom!

Autor:

Zabava

13.10.2022

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Republika već pisala, Saša Popović svim silama se trudio da se vrati na ružičastu televiziju, a sada su naša saznanja i potvrđena!

SNEŽANA ĐURIŠIĆ POTVRDILA NAŠA SAZNANJA: Sutra potpisujemo ugovor sa Pinkom!

Foto: Republika.rs/D. Lukić

Snežana Đurišić

Kako saznaje Republika, nakon što se svim silama trudio da se vrati na ružičastu televiziju, Saša Popović konačno je uspeo u ovoj nameri, pa ćemo Zvezde Granda ubuduće ponovo gledati na televiziji Pink!


Snežana Đurišić ekskluzivno za Republiku otkrila je detalje i priznala da će ugovor sa Pinkom potpisati sutra.

- Sutra potpisujemo ugovor sa Pinkom. Tamo smo već bili, mi radimo časno i pošteno svoj posao, bićemo najgledaniji, kao i uvek.... Sve detaljnije saznajete od Sase Popovića - rekla je Snežana za Republiku.

 

Foto: republika.rs

 

 


Podsećamo, nakon što je obustavljeno snimanje "Grandovih" emisija zbog toga što im ističe ugovor s televizijom na kojoj se emituju, te na TV Prva nije počela planirana nova sezona "Zvezda Granda" jer nisu postigli novi dogovor, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao, Saša Popović na sve načine je pokušavao da se vrati na Pink.

Srpski telegraf nedavno je došao do saznanja da se "Grand" vraća ružičastoj kući, iz koje se krajem devedesetih i vinuo u sam vrh estrade, a onda, nakon petnaestak godina vrtoglavog uspeha, krenuo u sunovrat, kada je raskinuo saradnju s najvećim medijskim gigantom na ovim prostorima, a naša saznanja sada su i zvanično potvrđena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading