Supruga ga TUKLA pred sinovima, trpeo je stravično NASILJE: Njegove hitove smo obožavali, a evo kako pevač danas IZGLEDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.10.2022

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova priča pre nekoliko godina potresla je domaću javnost.

Supruga ga TUKLA pred sinovima, trpeo je stravično NASILJE: Njegove hitove smo obožavali, a evo kako pevač danas IZGLEDA! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube

Pevač Al Dino svojim glasom, ali i baladama poput “I sad me po tebi poznaju” i “Kopriva”, osvojio je  publiku u regionu početkom dvehiljaditih godina.

I dok je na poslovnom planu nizao hitove, malo ko je znao da je u privatnom životu proživljavao pravi pakao.

Foto: Printscreen Youtube

Al Dino

Naime, bosanskohercegovački kantautor pre nekoliko godina šokirao je javnost priznanjem da je trpeo fizičko i psihičko nasilje od supruge Arduane Pribinje-Kurić, zbog čega je bio primoran da se  razvede.

Kako je ispričao jednom prilikom, jedan od njihovih verbalnih sukoba prerastao je u fizički obračun, a sve se odigralo pred njihovim sinovima.

- Te večeri sam normalno doveo sinove Arduani. Naš inače loš odnos dodatno je eskalirao zato što Harun nije želeo da ide kod majke. Posle toga usledio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao u fizički obračun. Arduana me je čupala za kosu i udarala, doslovno mogu da upotrebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: "Ubila me je kao vola u kupusu" - rekao je tada Al Dino i dodao da mu je najteže palo to što su njihovi sinovi, gledajući sve to, vrištali od plača pokušavajući da smire roditelje.

Foto: Printscreen Youtube

Al Dino

- Nisam odgojen da i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio - priznao je pevač pre nekoliko godina za „Blic“.

Razvod je usledio posle dve godine povlačenja po sudovima. Arduani su pripala deca, a Al Dinu plaćanje alimentacije. A da je život promenio iz korena i da izgleda bolje nego ikad dokaz su i fotografije koje su pred vama.

U intervjuu koji je 2014. godine dao za magazin Azra priznao je da se nakon razvoda oseća kao da je "ponovo rođen", te da je nakon burnog kraha braka započeo potpuno novi život.

Na pitanje da li se kaje zbog svih detalja koji su dospeli u javnost i da li bi nešto uradio drugačije, Al Dino je istakao:

- O lanjskom snegu ne bih mnogo, a to je sneg iz 2011. godine i isuviše sam se distancirao od toga da sada kao nov čovek, ponovo rođen, ne mogu da se vraćam u taj mračni period mog života, koji sam proživeo uz samo dve svetiljke u tunelu, moje sinove. Danas se ne kajem, niti imam za šta da se kajem, jer kad pričaš istinu po svaku cenu, onda nema kajanja bez obzira na žrtve i uvrede koje ćeš podneti - rekao je Al Dino između ostalog i dodao:

- Danas, posle svega, osećam se kao da mi je odstranjen tumor, koji bi me ubio da sam ga zadržao, a rez je bio jedini spas i moralo je biti bolno, kao i svaka operacija. Ali sam za poklon dobio sebe novog i novi život - rekao je Al Dino tri godine nakon razvoda.

Pevač danas živi mirnim životom - i dalje se bavi muzikom i često nastupa, a sudeći prema fotografijama koje deli putem društvenih mreža, srećniji je neko ikad, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading