Lukas je zbog STRAVIČNIH bolova u stomaku hitno hospitalizovan! Ovo su užasni simptomi bolesti zbog kojih je završio u bolnici! Obratite pažnju na ovo!

Autor:

Zabava

11.10.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas je zbog ovoga završio u bolnici.

Lukas je zbog STRAVIČNIH bolova u stomaku hitno hospitalizovan! Ovo su užasni simptomi bolesti zbog kojih je završio u bolnici! Obratite pažnju na ovo!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Folker Aca Lukas hitno je hospitalizovan nakon što mu je iznenada pozlilo, nakon čega se on oglasio i istakao da je u bolnici zbog problema sa želucem.

- U bolnici sam, dobro sam. Imao sam manjih problema sa želucem, ali sam dobio terapiju - rekao je pevač za Kurir.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aca Lukas

Naime, on je osetio jake bolove u stomaku, a kako nisu prestajali potražio je lekarsku pomoć nakon čega je primljen u Klinički centar gde su mu urađene potrebne analize. Podsetimo, ovo je drugi put ove godine da mu je ukazana pomoć zbog sličnih problema, a početkom godine je dobio vitaminsku infuziju zbog problema sa stomakom.

Inače, najjčešče gastroenterološke bolesti jesu čir na želucu, Kronova bolest, hemoroidi, poremećaj u radu debelog creva, razne upale, bolesti jetre i žučne kese, kalkuloza žučne kese i žučnih puteva, benigni i maligni tumori.

Republika

Foto: ST/ V. Lukić

Aca Lukas hospitalizovan

Neke od tegoba koje mogu ukazivati na neko od brojnih oboljenja digestivnog trakta su mučnina i nagon za povraćanjem, gađenje na određenu vrstu hrane, gorušica, zatvro, dijareja, nadimanje nakon jela ili neki drugi stomačni problemi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading