Verila se Marina Gagić: Lazićeva bivša objavila fotku u BELOJ HALJINI, čestitke pljušte sa svih strana! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Gagić odlučila je da se veri!

Verila se Marina Gagić: Lazićeva bivša objavila fotku u BELOJ HALJINI, čestitke pljušte sa svih strana! (FOTO)

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Bivša verenica poznatog folkera Darka LazićaMarina Gagić, sa kojom pevač ima sina Alekseja, objavila je da se verila, nakon čega su usledile brojne poruke podrške i čestitki. 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Marina Gagić se verila

 

Naime, Marina je na Instagramu objavila fotografiju u gamuroznoj haljini i u objavi stavila verenički prsten. Lazićeva bivša verenica, sa kojom ima sina naslednika pozirala je ispred belih balona u ekscentričnoj haljini, koja je imala dubok šlic.

Marina je nedavno uhvaćena u provodu sa novim dečkom, kog je sve do skoro krila od očiju javnosti. Nakon toga, kao grom iz vedra neba pojavila se informacija da se verila. Na fotografiji koja se pojavila na društvenoj mreži Instagram, Gagićevu  je ljubio misteriozni muškarac u izlasku, a ona nije skidala osmeh sa lica, zbog čega se može zaključiti da je srećna i zadovoljna u novoj vezi. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Marina Gagić novi dečko

 

Podsetimo, Darko Lazić je nakon raskida sa Marinom uplovio u vezu sa koleginicom Barbarom Bobak sa kojom je živeo u Novom Sadu. Ta veza sredinom maja je okončana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading