"E moj Laziću, šta si izgubio": Skinula se Barbara Bobak na egzotičnoj destinaciji, a komentari na mrežama samo pljušte (FOTO)

Autor:

Zabava

08.10.2022

12:15 >> 12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara Bobak ne prestaje da intrigira svakim svojim korakom, a sada je pažnju privukla na atraktivnoj destinaciji.

"E moj Laziću, šta si izgubio": Skinula se Barbara Bobak na egzotičnoj destinaciji, a komentari na mrežama samo pljušte (FOTO)

Foto: ST/D.Kadić

Barbara Bobak u medije je dospela kao devojka Darka Lazića, a iako njih dvoje više nisu zajedno, pevačica i dalje privlači pažnju javnosti, kako svojim pesmama, tako i svojim izgledom. 

Naime, nakon uspešne letnje sezone Barbara je odlučila da napravi predah od brojnih poslovnih obaveza i otputuje na odmor na ostrvo Puket. Pevačica je pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu na plaži držeći kokos u ruci. Barbara je istakla svoje atribute, što je izazvalo pravi haos na mrežama.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Barbara Bobak na letovanju

"E moj Laziću, šta si izgubio", "Predobro izgledas mačko", "Hot bejbi", "Moćna je ribaa", samo su neki od komentara njenih pratilaca na društvenim mrežama.

Podsetimo, njen bivši dečko Darko Lazić jedno vreme se, kako je Kurir pisao, potpuno nestao i krio se u stanu brata nove devojke.

 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading