ZAR SMO OVOLIKO POSRNULI KAO LJUDI: Žena izmetom maže ljuljaške u dečjem parkiću (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.10.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvenim mrežama širi se snimak starije gospođa koja na dečijem igralištu radi nešto nezamislivo!

ZAR SMO OVOLIKO POSRNULI KAO LJUDI: Žena izmetom maže ljuljaške u dečjem parkiću (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

uhvaćena na delu

Društvenom mrežom Tviter proširio se video snimak na kome se može videti starija žena koja boravi na dečjem igralištu. Ipak, niko nije mogao da poveruje u ono što se može videti u nastavku snimka. 

 

Naime, u opisu objave tvrdi se da žena premazuje ljuljaške na igralištu izmetom! Taman kada pomislimo da ne možemo delovati gore kao društvo, određeni članovi istog nas razuvere u to.

Starijoj gospođi najverovatnije je zasmetala dečja graja i buka koju proizvode dok se igraju na mestu predviđenom za to. Video su, očekivano, preplavili komentari osude i čuđenja, a postoje i oni koji su doživeli slično ponašanje od strane svojih komšija. 

Foto: Printscreen/Twitter

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ns

08.10.2022 16:32

Da li je ovo moguće?! Užas, strašno!!! Nedao joj bog da sam je ja video da ovako nešto radi, pojela bi tu kesu sa sve zajedno tim žutim gumenim rukavicama. Naučio bi je pameti, da joj nikada više nebi palo na pamet da ovako nešto radi.