Otkrivena TAJNA grupe Hurricane! Opet nastupaju zajedno, ali samo pod OVIM uslovom: Isplivali ŠOK detalji!

Autor:

Zabava

06.10.2022

09:51 >> 09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić ipak pod određenim uslovima nastupaju zajedno, iako je njihov ugovor raskinut.

Otkrivena TAJNA grupe Hurricane! Opet nastupaju zajedno, ali samo pod OVIM uslovom: Isplivali ŠOK detalji!

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Mnogima su "lađe potonule" nakon saznanja da su članice grupe "Hurricane" stavile tačku na zajedničku saradnju, a sada je isplivala vest da pevačice navodno opet nastupaju, ali samo na svadbama. 

- Grupa "Harikejn" je odlično radila, devojke su bile tražene po svim klubovima, ali i privatnim slavljima. Pravile su fenomenalnu atmosferu pesmama, plesom, ali i koketiranjem sa publikom i gostima. Bend se raspao, započele su solo karijeru, ali ih ljudi i dalje traže! Žele da ih slušaju, i to isključivo zajedno! I to ne samo menadžeri klubova već i oni koji organizuju privatna slavlja i svadbe - priča dobro obavešteni izvor Informera.

Republika

Foto: ATA Images

Ksenija, Sanja i Ivana

 

Prema njegovim rečima, "uraganke" su rešile da podignu sebi cenu:

- Već nekoliko nedelja vlada opšta pomama za njima, ali odbijale su sve ponude, jer im je nuđena cifra za koju su do sada nastupale - 30.000 evra. Ukoliko im neko da više para, rado će pevati zajedno. Njih tri nisu u svađi, redovno se čuju i podržavaju jedna drugu. Zato im i ne bi bio problem da nastupe zajedno, a jedini uslov im je da za to dobiju 50.000 evra!

On dodaje da se bend raspao jer su Sanja, Ksenija i Ivana želele da zarađuju više novca.

- Honorar im je bio 30.000 evra. Ipak, dok bi novac podelile sa muzičarima, menadžerima i ostalim ljudima koji rade za njih, nije im ostajalo mnogo. Kad su shvatile da pojedinačno mogu mnogo više da zarade, odlučile su da se raziđu - priča sagovornik.

Foto: ATA Images

gurpa Huricane - Ksenija, Sanja i Ivana

 

Ovu priču potvrdila je i Ksenija Knežević.

- Ako neko dobro plati, ponovo ćemo se sastati da pevamo na nekoj proslavi ili nastupu. Nas tri smo super, često se dopisujemo i ne bi nam bio problem da pevamo zajedno - kaže Ksenija i otkriva s kojom se članicom "Hurricane" bolje slagala:

- Više me je nervirala Sanja od Ivane, jer me je stalno kritikovala što kasnim. Ali bila je u pravu jer retko kad stignem u dogovoreno vreme.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading