Naša poznata pevačica htela da PROMENI IME, zbog očeve želje ispaštala ceo život! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.10.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krstinja Matanovićhtela da promeni ime!

Naša poznata pevačica htela da PROMENI IME, zbog očeve želje ispaštala ceo život! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Pevačica i bivša ,,Zvezda Granda" Krstinja Matanović  nedavno je za portal Republika progovorila o problemima sa skidanjem kilograma i koliko je novca trošila na garderobu

Međutim, sada otkrivamo nove detalje o ovom pevačici, za koju kruže glasine da je srpska Adel. Naime, Krstinja je za Republiku progovorila o promeni imena, koja joj se javila dok je bila devojčica.

 

Na početku razgovora Krstinja nam je otkrila kako je dobila ime. 

- Ime sam dobila po pokojnoj baki, očevoj majci koja se zvala Krstinja, to je bila tatina želja - govori Krstinja za Republiku, te otkriva da je kao mala imala plan da promeni ime:

-  Ime je nesvakidapnje, na estradi ne postoji i samim tim mi je dodatno pomoglo da se ljudi zainteresuju za mene. Kada sam bila mala, govorila sam kad porastem ću promeniti ime , zovem se kao neka baba, a sada ne bih ni pomislila a isto, a kamo li uradila - završava Krstinja za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading