Prva fotka Petra Strugara nakon RAZVODA: Dve godine BRAKA bacio u vodu, a sad uhvaćen sa IZAZOVNOM DEVOJKOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.10.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Petar Strugar uhvaćen je na proslavi rođendana njegove prijateljice!

Prva fotka Petra Strugara nakon RAZVODA: Dve godine BRAKA bacio u vodu, a sad uhvaćen sa IZAZOVNOM DEVOJKOM! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Proslavljeni glumac Petar Strugar okončao je dvogodišnju vezu sa tajanstvenom partnerkom Oljom sa kojom je u maju prošle godine dobio sina Iva.

- Olja i Petar odlučili su da se raziđu i da svako krene svojim putem. Ostali su u prijateljskim odnosima kao što su bili i pre nego što su uplovili u bračnu zajednicu. Njihov razlat nije imao trzavica, ali nisu mogli da funkcionišu kao bračni partneri, pa su odlučili da je rastanak najbolja solucija za dobrobit njihovog sina. Petar i Olja odlično funkcionišu odvojeno i posvećeni su roditelji malom Ivu. Dogovaraju se oko svih obaveza koje imaju prema sinu - ispričao je neimenovani izvor za Blic.

Foto: Instagram.com

Petar Strugar Instagram

 

Ako je suditi po prvim fotografijama koje su dospele do javnosti posle objave da se Petar Strugar razveo, izgleda da se popularni glumac više nego dobro nosi sa novonastalom situacijom. Koleginica Bojana Stefanović zabeležila je trenutak sa seta i fotografiju nasmejanog Strugara podelila na svom Instagramu.

Ubrzo se na popularnoj društvenoj mreži oglasio i sam Petar i to sa svog omiljenog mesta - hipodroma. Poznati glumac osvedočeni je ljubitelj konja kojima posvećuje svaki slobodan trenutak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading