Tairovićka jedva vratila haljinu na mesto: Tei ispale grudi na nastupu, publika ostala u šoku! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.10.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je đuskala uz jednu od svojih pesama kad joj se desio peh pred punom diskotekom.

Tairovićka jedva vratila haljinu na mesto: Tei ispale grudi na nastupu, publika ostala u šoku! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Pevačica Tea Tairović doživela je peh na nastupu u Sinju kada joj je haljina skroz spala dok je skakala uz jednu od pesama. Folkerka je đuskala u mestu, a već dekoltirana haljina je samo skliznula pred punim klubom, pa se na snimku jasno vidi da je publika bila zatečena.

- Tea je skakala i u jednom trenutku su svi mogli da vide njene grudi! Celo veče je podizala haljinu, videlo se da je tesna i da s gornje strane nema šta da je drži kako treba. Kad je sve spalo, sreća je što je Tea odmah videla šta se desilo, prekrila je grudi, pa je nastavila da igra. Posle je u toku nastupa držala rukom, nije htela da igra i da se bacaka da opet ne dođe do peha - kaže nam sagovornik koji se zadesio na nastupu.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Tea Tairović jedva obuzdala dekolte

Inače, to nije prvi put da pevačica ima problem da obuzda grudi na nastupu. S obzirom na to da često nosi izazovnu garderobu, dešavaju joj se ovakve situacije. Njoj je nedavno ispala bradavica dok je peval na splavua u Beogradu, a kad su je novinari pitali zbog čega i dalje nosi previše dekoltirane stvari, rekla je da je sve to deo šou-biznisa.

- To što mi se dešava na nastupu nije ništa strašno. Ja dajem sto posto sebe dok igram i dok pevam i to je normalno da se nekad haljina pomeri. Odmah namestim sve kako je bilo, profesionalac sam i nisam jedina koja je imala takav peh. Ima mnogo gorih stvari koje su se na nastupima dešavale mojim kolegama, ovo nije nikakva senzacija - objasnila je Tairovićka.

Foto: Instagram printscreen

Pevačica je brzo reagovala, ali je publika sve uspela da snimi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Bony

02.10.2022 16:13

Slučajno???? 🤣🤣🤣

Blesa

03.10.2022 14:53

Kad god vidim naslov Tea Tairovic-pitam se koja joj s... ispala sad 🤣🤣🤣