Corona i Rimski umalo ''PALI'' u Luj Vitonu! Reper POLUDEO, pao mu mrak na oči!

Autor:

Zabava

02.10.2022

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Corona otkrio je detalje iz privatnog života koje retko ko zna.

Corona i Rimski umalo ''PALI'' u Luj Vitonu! Reper POLUDEO, pao mu mrak na oči!

Foto: printscreen/instagram.com/corona_gethoven

Predrag Miljković Corona jedan je od napopularnijih repera sa naših prostora, a njegov put je bio trnovit i dug. Ipak, uspeo je da sa svojim kolegom Rimskim napravi uspeh i izgradi ozbiljnu karijeru, a sada je otkrio kako su on i Rimski delili parče hleba u Americi, šta se dogodilo u Cirihu u Luj Vitonu, kao i kakvo mišljenje ima o Ljubi Zemuncu, s obzirom na to da je za emisiju o Ljubi Mašana Lekića radio muziku.

- Sećam se da mi je pokazao montažu tih prvih snimaka koje je imao, ja sam bio sa jednim drugarom i nakon tih prvih razgovora mene drug pita kako ću, ipak to ima veliku težinu, ja sam mu rekao da već imam ideju, ulazim u studio i snimam! To je neko vreme ludo u kojem su oni živeli i cela ta neka balkanska priča, gde svi mi imamo neku potrebu za odlaskom tamo u potrazi za boljim životom, pa nas onda putevi odvedu jedne na jednu, druge na drugu stranu. Sigurno je čovek koji je ostavio veliki trag na opštu kulturu ako mogu tako da kažem - rekao je u emisiji za 24sedam, pa otkrio da je imao neprijatnu situaciju prilikom jednoj od poseta radnji Luj Viton.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/corona_gethoven

Predrag Miljković Corona

- Sećam se kad smo ušli sa torbicama, mi na putu ti od silnih putovanja više i ne znaš ni šta nosiš na sebi, pa onda provališ da si kao božićna jelka u svim bojama, treša, „er maks", ceo fazon i Luj Viton, tačno nas pikiraju, evo stigli Balkanci, Pink Panteri, odmah za nama, gasi kameru, ko ste, šta ste? Ne znam, baš smo fini momci, nikad nismo ušli da pljačkamo niti bilo šta, nego hoću da potrošim pare. Često zna to i da me razbesni jer kad uđem u miru da potrošim krvavo stečene pare i ti me smaraš tu nešto, ideš ko, šta, što sam došao, aj pusti me čoveče! 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/corona_gethoven

Predrag Miljković Corona o Rimskom

Neko vreme je živeo u Americi gde je radio raznorazne poslove kako bi zaradio koji dinar vipe, a kako kaže, tada ga je Rimski ''kupio'' za sva vremena,

- Sećam se u Americi, pošto smo živeli nas osmorica tu, šestorica Srba, jedan Jamajčanin i jedan Slovak i sad imaš jedan frižider u stanu i to je bukvalno pola one police dobiješ i tu se potrpaš i to što ti tu stane, to ti je to, niko ne dira tuđe, da neko nekom ne bi ruke polomio, jer svaki dolar je bitan. Jedne noći smo blejali tu, ja nisam u međuvremenu išao u market, baš je bilo surovo, neće ti da Jamajčanin da mu pojedeš hranu ili Slovak i ja gladan još mi se jede nešto slatko, ni Rimski tad nije stigao da ode do marketa, pitam drugog drugara vidim nešto jede, kao je l' imaš da mi daš, a ne brate, imam tri marčmeloua, ja jedem to je to. Surovo! Samo vidim dolazi Rimski iz kuhinje i nosi dva prčeta hleba sa džemom, jedan za sebe i kaže evo ga batana, Slađana! Dao mi je zadnje parče hleba, tu me je kupio da postoji ta briga i bratstvo i nešto što je i dan danas imamo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading