PRESTONICA RADOSTI I DRUŽENJA: Oglasio se Vanja Udovičić - Beograd narednih dana postaje CENTAR Evrope! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

02.10.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić priredio je sa ministarkom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darijom Kisić prijem za decu koja su učesnici manifestacije ”Radost Evrope”.

PRESTONICA RADOSTI I DRUŽENJA: Oglasio se Vanja Udovičić - Beograd narednih dana postaje CENTAR Evrope! (FOTO GALERIJA)

Foto: MOS

Ministar Udovičić sa decom iz Evrope

Ministar Udovičić je poželeo dobrodošlicu gostima iz Evrope i izrazio zahvalnost našoj deci i njihovim porodicama koji su ih ugostili i još jednom pokazali da je Srbija zemlja gostoljubivih i ljubaznih domaćina.

- Bilo nam je ogromno zadovoljstvo da se družimo sa decom iz Evrope koja su gosti Srbije povodom manifestacije ”Radost Evrope”. Ova manifestacija koja već više od pola veka slavi detinjstvo i neguje drugarstvo među decom širom Evrope stvara prijateljstva za ceo život. Deca su nas i ovoga puta uverila da za druženje i stvaranje novih prijateljstava nije važno kojim jezikom govorite i da li se razumete, jer za zagrljaje i osmehe, kojih je bilo napretek, to nije potrebno. Poruke drugarstva, razumevanja, mira, ljubavi i radosti koje šalju učesnici ove manifestacije su pouke i nama starijima i to je ono što mi treba da naučimo od njih. Zahvaljujući njihovim osmesima i razdraganim licima Beograd će narednih dana biti prestonica radosti i druženja! - izjavio je ministar Udovičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading