DARKO LAZIĆ KONAČNO POKAZAO DEVOJKU! Pevač objavio prvu zajedničku fotku, svi komentarišu samo JEDNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.10.2022

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

U svim medijima nedavno je odjeknula vest da Darko Lazić uživa u ljubavi sa novom devojkom.

DARKO LAZIĆ KONAČNO POKAZAO DEVOJKU! Pevač objavio prvu zajedničku fotku, svi komentarišu samo JEDNO! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Darko Lazić

Reč je o izvesnoj Katarini iz Ugrinovaca, koja je još uvek u braku sa svojim suprugom, koji je, nakon što je isplivao snimak u kojem su razmenjivali nežnosti na jednoj žurci, za medije otkrio detalje njihovog odnosa.

Pevač je o novoj vezi nedavno progovorio tokom gostovanja  u jednoj emisiji, a nakon što je istakao koliko je srećno zaljubljen, Darko je svoju vezu ozvaničio i na Instagramu, gde je objavio prvu zajedničku fotku.

Darko je u automobilu pozirao sa svojom devojkom Katarinom, a komentarima na mrežama se nije nazirao kraj.

 

Foto: Instagram

Darko Lazić sa devojkom

 

Njegovi fanovi složili su se da je njegova nova devojka zgodna i izuzetno lepa, međutim mnogi su primetili i zanimljiv detalj, a to je da sve njegove devojke neodoljivo podsećaju jedna na drugu.

- Darko već neko vreme uživa u vezi sa Katarinom S. Ona je godinu dana starija od njega, ima 32 godine. U braku je već tri-četiri godine. Taj čovek je sportista, vlasnik je teretane u jednom malom mestu u Sremu, gde radi i kao trener. Oni su pokušavali da dobiju dete duže vreme, ali im nije uspevalo. Išli su i na vantelesnu oplodnju. Verovatno je to i jedan od razloga što je došlo do problema između njih - pričao je izvor za Kurir nedavno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading