Ćerka Dragane Mirković doživela istu SUDBINU kao majka! Pevačica OČAJNA, zbog nepravde se RAZBOLELA!

Autor:

Zabava

30.09.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković teško podnela što joj se ćerkino ime provlači u javnosti.

Ćerka Dragane Mirković doživela istu SUDBINU kao majka! Pevačica OČAJNA, zbog nepravde se RAZBOLELA!

Foto: youtube.com/Dragana96

Ćerka pevačice Dragane Mirković Manuela Bijelić je pre nekoliko dana odlučila da se povuče sa društenih mreža i tim povodom se obratila svojim pratiocima, rekavši da više ne želi da čita priče o sebi, a onda se oglasila i Dragana koja je sve to teško podnela.

‒ Možete misliti koliko joj je bilo teško kada je shvatila da je sada njena ćerka Manuela isto doživela. Manuela nije pevačica, ali je brzo dospela pod lupu medija i kada su krenule da se šire neistine, javno je rekla da gasi sve društvene mreže. Dragana najbolje zna koliko zla reč može da zaboli i jako joj je žao što sada njeno dete, ni krivo ni dužno, prolazi kroz isto ‒ navodi za „Svet“ izvor blizak pevačici i dodaje:

Republika

Foto: Instagram

Manuela Bijelić

‒ Pametno je to uradila, šta će joj ta vrsta stresa. Zbog takvih nerviranja njena majka se razbolela. Dragana je godinama ćutala i gutala nepravdu i zato joj se javila bolest štitne žlezde. Dragana nije mogla da se povuče iz medija, ali njena deca to mogu kad požele i zato je Manuelina odluka zdrava i ispravna ‒ zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

01.10.2022 00:49

Najpametnije dete na planeti, svaka ti čast 👍