Halid Bešlić o teškoj borbi za ŽIVOT nakon stravične nesreće: Izgubio sam oko, ali sam dobio pluća!

Autor:

Zabava

30.09.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Halid Bešlić o teškoj saobraćajnoj nesreći.

Halid Bešlić o teškoj borbi za ŽIVOT nakon stravične nesreće: Izgubio sam oko, ali sam dobio pluća!

Foto: ATA Images

Pevač Halid Bešlić pre deset godina doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je izbegao smrti. Izgubio je oko, ali kako kaže, dobio je pluća. Nakon ove nesreće ostao je hendikepiran, ali mu se promenio način života i dalji tok karijere.

Republika

Foto: ATA Images

Halid Bešlić o saobraćajnoj nesreći

- Svaki dan prolazim pored mesta gde sam doživeo nesreću. Stalno pomislim da li je tada nešto moglo da se promeni. Imam posledice što ne vidim na oko, ali ostalo sam sanirao. Vreme brzo prolazi, stižu me godine, refleksi zatuplju. Voleo bih da se to nije desilo, a možda je to i dobro jer otada sam prestao da pušim i to je vrlo bitno za moju karijeru. Kad su me odvezli u bolnicu i stavili me u veštačku komu, dobio sam vodu u plućima. Imao sam loš imunitet. Nastala je borba za moj život. Izgubio sam jedno oko, ali sam dobio pluća kad su mi izbacili svu tu vodu - prisetio se pevač, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading