Saša Milovanović raskrinkao MONSTRUMA: "Baka Prase je smišljeno uništavao sve oko sebe bez griže savesti" (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.09.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U drugom delu dokumentarnog filma "Internet nasilje - Baka Prase" gledaoci Televizije Pink su imali priliku da čuju ispovest mladih jutjuberki Anđele i Nađe Đorđević, kao i njihovog oca Zorana, koji su bili žrtve Bogdana Ilića.

Saša Milovanović raskrinkao MONSTRUMA: "Baka Prase je smišljeno uništavao sve oko sebe bez griže savesti" (VIDEO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, YOutube.com printscreen/Baka Prase

Saša Milovanović i Baka Prase

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović, govoreći o nastavku dokumentarca o jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, kaže da je on video dve mlade i lepe devojke koje su preživele torturu, takvu torturu da su morale da beže iz zemlje.

- Pod nasiljem koje je emitovao Bogan Ilić zvani Baka Prase i njegovi drugari, one su bile tako targetirane da nisu mogle da žive ni u tom internet svetu, a ni na ulici. Koliko smo videli, one su doživljavale napade i ispred kuće i na ulici - rekao je Milovanović za Novo jutro TV Pink.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Saša Milovanović Novo jutro

 

Milovanović smatra da postoje jutjuberi, deca, mladi, koji promovišu normalne vrednosti, ali i imaju iskakanje iz tih okvira, što je, kako kaže, normalno.

- Ovaj čovek (Bogdan Ilić) nije to, on je smišljeno išao da uništava sve oko sebe, da vređa, da ponižava, da šikanira, da naziva žene najgorim imenima. On je prosto sa umišljajem sve to radio, bez griže savesti, bez trunke empatije za bilo koju žrtvu koju je imao - izjavio je Milovanović i dodao:

- Videli smo i lažne suze kad se Kika ubila, kako ni tu nije mogao da odglumi...

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Saša Milovanović o Baki Prasetu

 

Milovanović je govoreći o tome koliko ranije nije bilo prepoznato internet nasilje rekao da je značaj svih emisija koje se u poslednje vreme emituju na tu temu, a koju je pokrenuo vlasnik Pink Media Grupe Željko Mitrović, značajan jer su tek sad ljudi shvatili šta vreba decu na internetu, šta to može da proizvede.

- Suština je u tome da cela zemlja to shvata i vidi - istakao je Milovanović i dodao da je dobro i značajno što je Zoran, Anđelin i Nađin otac učestvovao u celoj priči.

Jako je bitno i to i što je ugašen kanal (Baka Prase). Taj kanal je prekršio sve postulate Jutjub zajednice koju je sama propisala. Ne postoji nijedan razlog da to bude dostupno mladim ljudima, osim da se Bogdan Ilić bogati tako što će uništavati mlade ljude, živote.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading