MILIONE imaju u automobilima! Ove dame sa estrade imaju najskuplje vozne parkove, a od cena će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.10.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

One voze najskuplje automobile.

MILIONE imaju u automobilima! Ove dame sa estrade imaju najskuplje vozne parkove, a od cena će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

Foto: ATA Images, ST/D. KADIĆ, instagram.com/sorajavucelic

Dame sa estrade se neretko između sebe bore koja će bolje izgledati i odenuti skuplju krpicu, ali ipak samo njih nekoliko se mogu pohvaliti da su vlasnice najskupljih automobila na estradi, kao što su Majbah, Bentli, Porše, a njihove cene se kreću do nekoliko stotina hiljada evra.

Pevačica Dragana Mirković je ove godine povodom Osmog marta od svog supruga Tonija Bijelića dobila poklon vredan skoro milion evra. Naime, radi se o automobilu marke ''majbah kupe 57 S“, čija cena iznosi vrtoglavih 900.000 evra! 

Ona pored skupocenog Majbaha ima i salonske modele "Ferarija", "Lamborginija" i "Rols rojsa", ''Bentlija'' a od supruga je za 50. rođendan dobila i limitirani McLaren sa personalizovanim tablicama.

Od Draganinog supruga Tonija, Lepa Brena je pre nekoliko meseci kupila novi automobil i to "majbah GLS 600", na koji je potrošila 275.000 evra. Ona takođe poseduje i automobil marke "Jaguar", ''Bentli'' i dva džipa marke "Mercedes" i "Ford", a njihov vozni park vredi više od pola miliona evra.

Poznato je da Svetlana Ceca Ražnatović obožava džipove kojih ima nekoliko, a jedan od njih je čak i blindiran. Među automobilima koje poseduje je i beli ''BMW'' sa posebnom opremom, te je njegova cena bila oko 140.000 evra, kao i dva automonila marke ''Range Rover'' i blindirani ''Ford''.

Aleksandra Prijović je pre dve godine odlučila da iskrešira 160.000 evra za novi BMW X6, a ono što joj je bilo važno jeste da automobil ima dečiju zaštitu zbog sina Aleksandra.

Seka Aleksić je jednom prilikom od svog supruga za rođendan dobila automobil "mercedes SLK AMG", vredan oko 120.000 evra, a ona je njemu uzvratila istom merom za jedan od najsrećnijih dana. Nedavno su obogatili svoj vozni park belim džipom GL AMG, za koji su iskeširali oko 120.000 evra, a imaju i jedan manji automobil marke ''Mercedes'' koji Seki služi za svakodnevne aktivnosti, te njihove igračke ukupno koštaju preko 300.000 evra.

Dara Bubamara u svojoj kolekciji ima automobile marke ''Porshe'', ''BMW'', ''Mercedes'' i ''Range Rover'', a za svakog od njih je iskeširala po nekoliko stotina hiljada evra, tako da i njen vozni park vredi preko pola miliona evra.

 

Nataša Bekvalac promenila je nekoliko automobila, a da voli skupa kola svedoči i činjenica da je do sada vozila samo automobile marke ''BMW'' i ''Audi'', pa je tako pre četiri godine vozila ''BMW 320'' koji je slupala u saobraćajnoj nesreći.

Nakon toga je kupila ''Audi Q3'' koji u zavisnosti od opreme košta od 35 do 50.000 evra, a i sa njim nije imala prevelike sreće, te je doživela udes kada se u nju zakucao kamion.

Pevačica Marina Visković se nedavno pojavila na jednom dešavanju u novom ''Land Roveru Evoque'' čija je cena 50.000 evra, a spekulisalo se da ga je dobila na poklon od moćnog biznismena.

Starleta Soraja Vučelić može da se pohvali mašinom kakvu retko ko može sebi da priušti. Ona je naime od svog dečka dobila blindiranu zver marke ''Mercedes'', te se istom odmah pohvalila. Cena ovog automobila je oko 360.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Podsetimo, čitava estrada uzima automobile od supruga Dragane Mirković Tonija Bjelića, a svoje ljubimce su uzimali na lizing, te je u jednom trenutku kako smo pisali estrada bila dužna čak pet miliona evra Dragani.

– Od Dragane je nedavno Dara Bubamara uzela novog mercedesa, vrednog 130.000 evra, postoje samo tri takva u celoj Evropi. Njega mora da otplaćuje svakog meseca sa zateznom kamatom od pet odsto, što iznosi 600 evra. Pored Dare takođe od Dragane je pre nekoliko meseci auto pazario i Rasta. U pitanju je BMW, čija vrednost prelazi 100.000 evra, a koji takođe svakog meseca Dragani i Toniju plaća lizing – govori dobro obavešten izvor i navodi.

Republika

Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Maja Berović u Hammeru

– Ipak, najskuplji od svih je automobil Maje Berović. U pitanju je hamer poslednje generacije, koji vredi blizu 200.000 evra, za koji takođe plaća debelu mesečnu ratu od 10.000 evra – završava priču izvor.

Inače, automobili kupljeni kod Dragane Mirković  se prepoznaju tako što svi do jednog imaju tablice koje počinju slovima DON.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vizionar

04.10.2022 21:32

Jadna sirotinja ova nasa estrada. Tomi Zdravkovicu i Savi Radusinovicu, Miroslavu Radovanovicu... sa svim automobilima, nisu do gleznja.