UMESTO VEČERE POPIJEM PIVO! Aleksandra Prijović priznala u čemu UŽIVA, pa otkrila kako je nakon trudnoće izgubila 23 KILOGRAMA!

Autor:

Zabava

27.09.2022

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je objasnila na koji način se izborila sa viškom kilograma.

UMESTO VEČERE POPIJEM PIVO! Aleksandra Prijović priznala u čemu UŽIVA, pa otkrila kako je nakon trudnoće izgubila 23 KILOGRAMA!

Foto: Republika

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Aleksandra Prijović sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem pojavila se večeras na promociji knjige naše poznate nutricionistkinje, a ovom prilikom priznala je da je i sama, kao i većina žena, više puta bila na raznim dijetama kako bi svoju liniju dovela do savršenstva.

 

Kako je istakla, nakon porođaja nekoliko puta je bila na režimu ishrane, ali je uspela da se vrati na kilažu pre trudnoće, iako joj se, kako kaže, dešavalo i da je prekrši.

- Imala sam jako veliku volju. Mlada sam se porodila, imala sam 23 kilograma viška nakon porođaja. Bila sam na ishrani i posle 3-4 meseca imala sam manju kilažu nego pre trudnoće.

Na pitanje kako je nutricionistkinja koja je brinula o njenoj ishrani reagovala na činjenicu da pevačica voli da popije pivo, Aleksandra je priznala:

 

 

- Nisam odmah krenula sa pivom, kad sam došla do željene težine, rekla sam joj "Ja umesto večere popijem pivo, da znaš". Rekla mi je "Pa dobro, to ti je B vitamin", ali joj nije bilo drago, mada je meni prijalo - priznala je kroz osmeh Aleksandra, pa dodala:

- Sad ispada da sam alkoholičarka. Volim da popijem i rakiju i vinu, ali sve umereno. Nikad sebi nisam dozvolila da se napijem. Popijem malu flašicu piva, jednu ili dve. Ružno mi je da vidim pijanu ženu, nikada to sebi nisam dozvolila - iskrena je Aleksandra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading