ILDA SE JAVNO OBRATILA SNAJKI! Dan nakon venčanja uputila joj OVE REČI, pa svima stavila do znanja u kakvom su ODNOSU! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.09.2022

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan nakon venčanja oglasila se Mihajlova sestra Ilda Šaulić, koja je na svom Instagramu objavila fotografiju brata i snajke.

ILDA SE JAVNO OBRATILA SNAJKI! Dan nakon venčanja uputila joj OVE REČI, pa svima stavila do znanja u kakvom su ODNOSU! (FOTO)

Foto: Republika/O.Bogdanović

Sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo Šaulić i njegova izabranica Marina Velimirović venčali su se juče poznatom prestoničkom hotelu, gde su sa stotinama svojih zvanica slavili do kasno u noć.

O detaljima svadbe tokom jučerašnjeg dana brujali su domaći mediji, a ponosni mladenci nisu skrivali sreću zbog novog životnog poglavlja.

Nakon venčanja oglasila se Mihajlova sestra Ilda Šaulić, koja je na svom Instagramu objavila fotografiju brata i snajke, a ovom prilikom uputila im je javnu poruku.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

- Dobro došla, draga Marina, u našu porodicu. Volim Vas - napisala je Ilda, dok su se u komentarima nizale čestitke.

Inače, poznato je da je Marina u veoma dobrim odnosima sa Mihajlovim sestrama, kao i sa majkom Gordanom, s obzirom da je često sa njima na raznim događajima.

Na proslavi Šauliča pojavio se veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su bili i kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš sa porodicom, Zoran Pejić Peja sa suprugom, Hasan Dudić, Rade Vučković, Ivica Dačić sa suprugom, sinom Lukom i snajkom Milicom Jokić, Dajana Paunović, Saša Matić i drugi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading