Dajana Paunović stigla na venčanje, DUBOKIM DEKOLTEOM oduzima dah: Saša Matić spreman da napravi veselje za pamćenje! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.09.2022

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dajana Paunović i Saša Matić stigli su na venčanje Mihajla Šaulića i Marina Velimirović!

Dajana Paunović stigla na venčanje, DUBOKIM DEKOLTEOM oduzima dah: Saša Matić spreman da napravi veselje za pamćenje! (VIDEO)

Foto: Republika

U jednom beogradskom prestižnom hotelu Mihajlo Šaulić i njegova novopečena supruga Marina Velimirović sa najbližom rodbinom i prijateljima će proslaviti njihov važan dan, kada su se zakleli jedno drugom na večnu ljubav. 

Dajana Paunović, kuma Ilda Šaulić pojavila se na venčanju u izazovnoj kreaciji, koja je istakla njenu izvajanu figuru. Dajana je zasijala nakon teške saobraćajne nesreće koju je nedavno doživela. 

Republika

Foto: Republika

Dajana Paunović na venčanju Mihajla Šaulića

 

Dajana je istakla svoj krasni dekolte, a sve je osvojila svojim osmehom. 

Pored Dajane, stigao je i pevač Saša Matić, koji će večeras, kao po običaju, zapevati sigurno svoje hitove, bez kojih ne može da prođe nijedno slavlje. 

- Neka imaju puno dece, ja imam repertoar koji smo pevali na svim veseljima. Bračni savet, dobro pitanje, šta da vam kažem, da ne dozvole sebe da se dosade jedno drugom . Ne postoji specijalna formula, ali meni za sada uspeva - rekao je Saša pred našim kamerama. 

Republika

Foto: Republika

Saša Matić na venčanju Mihajla Šaulića

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading