"Samo ovog magarca da oženim" Zorica Brunclik prvi put otkrila DETALJ o razgovoru sa Šabanom pred njegovu smrt: GOCA JE TRAŽILA DA NE BUDE MUZIKE!

Autor:

Zabava

25.09.2022

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Brunclik ispričala je sve o razgovoru sa Šabanom Šaulićem pred njegovu smrt o venčanju sina Mihajla Šaulića!

"Samo ovog magarca da oženim" Zorica Brunclik prvi put otkrila DETALJ o razgovoru sa Šabanom pred njegovu smrt: GOCA JE TRAŽILA DA NE BUDE MUZIKE!

Foto: Republika.rs

U jednom beogradskom prestižnom hotelu Mihajlo Šaulić i njegova novopečena supruga Marina Velimirović sa najbližom rodbinom i prijateljima će proslaviti njihov važan dan, kada su se zakleli jedno drugom na večnu ljubav. 

Republika

Foto: Republika.rs

Zorica Brunclik na svadbi Mihajla Šaulića

 

Zorica Brunclik je sa suzama u očima ispričala je sve o razgovoru sa Šabanom Šaulićem

- Od kako sam se probudila, plače mi se! Sećam se kao da je juče bilo kada smo imali koncert u Čačku, pa smo svratili kod Čačka, pa je tu došla vest da se kuma porodila i da je napokon sin. U mojoj karijeri, jedini kum, kada nisam imala nikakvo opravdanje za tamo, da je adektavno, da je za mene to bio najveći armugent da ne odem na neki koncert.

- Došao je i taj dan da se i on ženi! Sećam se poslednje slave dok je on bio živ, čekali ste nas na slavi, ja sam pomislila da je meni nešto zamerio, a mislio je na kuma Gocu, jer ona nije htela muziku, jer je htela da se ispričamo. To je jedini put kada nismo imali muziku, prvi put je rekao: ,,Kumo, samo ovog magarca da oženim i onda sam miran", već su bili datumi, on je trebao krajem juna da se oženi, Zlata je trebala u septembru, trebalo je da ja imam koncert - otkrila je Zorica. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading