ZANEMEĆETE KADA ČUJETE! Sandru Rešić svi znaju kao pevačicu i rijaliti učesnicu, a evo šta je po STRUCI - njeno obrazovanje ŠOKIRALO je mnoge!

Autor:

Zabava

23.09.2022

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledali smo je u muzičkom takmičenju, potom i u rijalitiju, a malo ko zna da Sandra ima visoko obrazovanje!

ZANEMEĆETE KADA ČUJETE! Sandru Rešić svi znaju kao pevačicu i rijaliti učesnicu, a evo šta je po STRUCI - njeno obrazovanje ŠOKIRALO je mnoge!

Foto: ATA Images

Sandra Rešić

Sandra Rešić proslavila se nakon učešća u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, međutim, javnosti je poznata i kao ćerka legendarnog Nina Rešića, od kog je nasledila talenat za muziku.

U Zvezdama Granda prvi put se pojavila 2015. godine, i učestvovala je u nekoliko narednih sezona, a mnogi su joj već tada predvideli uspešnu estradnu karijeru.

 

Foto: ATA Images

Sandra Rešić

 

Sandra je u jednom trenutku rešila i da se oproba kao rijaliti učesnica, pa je bila deo rijalitija Zadruga, međutim, iako je već godinama prisutna na domaćoj javnoj sceni, malo ko zna da je Sandra uporedo sa muzičkom karijerom, bila veoma posvećena obrazovanju.

Naime, činjenica koja će iznenaditi mnoge jeste ta da je Sandra završila čak dva fakulteta! Rešićeva ima diplomu novinarstva i glume, a osim toga, perfektno priča engleski i italijanski jezik, dok se može pohvaliti dugogodišnjim sviranjem klavira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ana

24.09.2022 13:39

ma nije. studirala jeste, zavrsila nije, diplomu nema

Mila

24.09.2022 18:06

Isfolirana, puna sebe bez pokrica, neuroticna sa snizenim glasicem, ma bre zivcana i preterano njanjava