IMALA SAM UTISAK DA MI NA ČELU PIŠE "OLOŠ"! Goca Tržan nikad otvorenije o braku sa Ivanom Marinkovićem i PAKLU kroz koji je prošla!

Autor:

Zabava

19.09.2022

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica je otvoreno govorila o svim detaljima braka i razvoda od Ivana Marinkovića.

IMALA SAM UTISAK DA MI NA ČELU PIŠE "OLOŠ"! Goca Tržan nikad otvorenije o braku sa Ivanom Marinkovićem i PAKLU kroz koji je prošla!

Foto: ATA Images

Poznato je da su javne ličnosti najviše na udaru kada je u pitanju zadiranje u privatan život, a da se narod sladi skandalima na svojoj koži osetila je i Goca Tržan.

Pevačica je sada rešila da progovori o svemu, pa se dotakla teškog perioda i razvoda od Ivana Marinkovića.


- U trenucima kada se puno pisalo o mom razvodu i mojoj vezi sa Radomirom bila sam na nekom događaju Mis dekolte i bila sam u žiriju. Pored mene je sedeo Milan sa Tvitera. On mi se izvinio i rekao da je pre neki dan tvitovao "Bože budi precizan, baci ciglu i pogodi Gocu Tržan i onog njenog muža".

 

Foto: Youtube printscreen

Goca Tržan

 

- Pored njega sedi urednik visoko tiražne novine i kaže mu da je Goca Tržan visoko tiražna ličnost, mi kada objavimo bilo šta o njoj to se kupuje i čita. U tom trenutku momak sa Tvitera ućuti, na šta sam ja rekla: "I šta ćemo sad?" - rekla je Goca Tržan i naglasila da mnoge vesti vezane za javne ličnosti ne plasiraju oni sami nego se često čak izvlače iz konteksta.


- Znači ja sam prošla kao bos po trnju kada je moj razvod bio u pitanju. Koliko god izgledam kao jaka struktura, to me je devastiralo. Ja sam imala utisak kada izađem na ulicu da mi na čelu piše raspuštenica, dr***, ološ, jer je takvu sliku, nažalost, stvarao moj bivši partner o meni u medijima i niko nije želeo da čuje moju stranu jer sam ja od početka stvorila sliku u medijima jedne otvorene, vesele, lude žene koja potpuno nema tabue itd - ispričala je Goca na "K1" televiziji, koja je prilikom razvoda imala problem jer je druga strana u tim trenucima bila vrlo pričljiva.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading