IZNENADIĆETE SE KADA ČUJETE ŠTA JE ZAVRŠILA BOJANA RODIĆ! Snajka Goce Božinovske ima OVU DIPLOMU, pojedini detalji iz njenog života mnogima su PROMAKLI!

Autor:

Zabava

19.09.2022

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O venčanju Bojane Rodić i Mirka Šijana juče je brujala Srbija!

IZNENADIĆETE SE KADA ČUJETE ŠTA JE ZAVRŠILA BOJANA RODIĆ! Snajka Goce Božinovske ima OVU DIPLOMU, pojedini detalji iz njenog života mnogima su PROMAKLI!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirko Šijan i Bojana Rodić

Mladenci su se juče zavetovali na večnu ljubav u crkvi, a potom i pred matičarem, nakon čega je usledilo gala slavlje za stotine zvanica, među kojima su bile brojne ličnosti iz javnog života.

Porodica Rodić dospela je u žižu interesovanja nakon što je Bogdana uplovila u vezu, a posle toga i brak sa Veljkom Ražnatovićem, da bi nešto kasnije njena sestra Bojana otpočela vezu sa sinom Goce Božinovske, Mirkom Šijanom.

 

Foto: Republika

Bojana Rodić i Mirko Šijan

 

Priče o njihovoj vezi krenule su da kruže domaćim medijima početkom 2020. godine, kada su se upoznali na Kopaoniku, a nekoliko meseci kasnije obelodanili su romansu.

Par je godinu dana nakon toga poželeo dobrodošlicu svom prvom detetu, sinu Zoranu, dok će se njihovoj porodici kroz nekoliko meseci pridružiti i novi član.

Iako je, otkako su uplovili u romansu, njihov odnos pod budnim okom javnosti, pojedini detalji o Bojani Rodić nisu mnogo poznati javnosti.

 

Foto: E-Stock

Bojana Rodić

 

Naime, Bojana je rođena 11. maja 1992. godine u Titelu, gde je odrasla sa roditeljima Bogdanom i Danijelom, i sestrama Natašom i Bogdanom.

S obzirom na to da porodica Rodić u Titelu poseduje klanicu živine, Bojana i njene sestre su veoma rano počele da rade i pomažu roditeljima u poslu, tako što su prodavale piliće na pijacama.

 

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Bojana Rodić i Mirko Šijan

 

Ipak, iako su veoma rano počele da rade, nisu zapostavile obrazovanje, pa će mnoge iznenaditi činjenica da je Bojana diplomirala na Pravnom fakultetu u Beogradu!

U međuvremenu su sestre tezgu zamenile kancelarijom u upravi firme. Međutim, nakon što je otpočela vezu sa Mirkom i privukla veliku pažnju javnosti, odlučila je da iskoristi popularnost na društvenim mrežama, na kojima je prati preko 66 hiljada ljudi, pa je osnovala modni brend.

Ipak, nakon rođenja sina Željka najviše je posvećena roditeljstvu, ali i suprugu Mirku, kom će uskoro podariti još jednog naslednika.

Foto: Marko Pantić

Bojana Rodić i Mirko Šijan

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aca Lukasić

19.09.2022 16:47

Ne deluje baš kao da je završila fakultet