ZAVIRITE U LUKS RESTORAN U KOM SE ODRŽAVA SLAVLJE: Zvanice uživaju pored BAZENA, u sali za venčanje sve PRŠTI od LUKSUZA! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.09.2022

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanice uveliko pristižu u restoran gde će se Bojana i Mirko uskoro i pred matičarem zavetovati jedno drugom na večnu ljubav!

ZAVIRITE U LUKS RESTORAN U KOM SE ODRŽAVA SLAVLJE: Zvanice uživaju pored BAZENA, u sali za venčanje sve PRŠTI od LUKSUZA! (FOTO)

Foto: Republika

Mirko Šijan i Bojana Rodić izgovorili su danas sudbonosno da u prisustvu brojnih prijatelja i članova porodice, a tim povodom su organizovali veliku proslavu u jednom luksuznom beogradskom restoranu.

 

Foto: instagram

 

 

Gosti su se nakon crkvenog venčanja uputili u restoran gde, čekajući građansko venčanje i pristizanje mladenaca, uživaju u koktelu pored bazena, dok je unutrašnjost sale u kojoj se održava proslava raskošno dekorisana i sve je u nežnim, belim tonovima.

Podsećamo, mladenci su vidno raspoloženi nakon crkvenog venčanja pristigli u restoran, gde su se zavetovali jedno drugom na večnu ljubav i pred matičarem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading