ČOVEK NAVODNO POKUŠAO DA IZLEČI HEMOROIDE PA ZAGLAVIO OVO U ZADNJICI! Lekari se šokirali, JEDVA MU SPASLI ŽIVOT! OD HEMOROIDA NI "H"!

Autor:

Svet

18.09.2022

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac (51) iz Jordana šokirao je lekare kada je zatražio njihovu pomoć nakon što mu se plastična loptica zaglavila u zadnjem "delu", tačnije u anusu.

ČOVEK NAVODNO POKUŠAO DA IZLEČI HEMOROIDE PA ZAGLAVIO OVO U ZADNJICI! Lekari se šokirali, JEDVA MU SPASLI ŽIVOT! OD HEMOROIDA NI "H"!

Foto: pixabay.com

Operacija

Ovaj 51-godišnji muškarac je nakon dva dana otišao u bolnicu, a njegova žena je potvrdila da je lopticu gurnuo u anus kako bi izlečio hemoroide sa kojima je, prema njenim rečima, mučio muku. Međutim, nakon detaljnih analiza doktori su utvrdili da ne postoji ni "h" od hemoroida, tačnije nisu našli ni jedan dokaz da boluje od ove bolesti.

Nakon ovog događaja koji je šokirao mnoge, oglasio se i glavni hirurg koji je rekao da je na početku pokušavao da uz pomoć medicinskih instrumenata izvadi lopticu, ali uzaludno.

A zatim je usledio još jedan neuspeli pokušaj - ručno vađenje stranog tela uz pomoć podmazivanja. Kada su shvatili da ništa ne pomaže, doktori su morali da se odluče na operaciju stomaka kako bi lakše doprli do creva, odnosno loptice. Međutim i tu su naišli na poteškoće jer se ona zaglavila u karlici.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Operacija, Ilustracija

 

Poslednja opcija je bila i najrizičnija. Glavni hirurg se odlučio da pažljivo iseče lopticu dimenzije 7x7 centimetara na tri dela uz pomoć medicinske bušilice i to kroz otvor anusa. Operacija je trajala sedam sati, ali je na kraju urodila plodom, piše Mondo.

Lekari su na kraju upozorili koliko je opasno ubacivati različite objekte u anus, a ima ljudi koji to rade isključivo zbog intimnog zadovoljstva. Em što mogu da da oštete untrašnjost organizma, poput prostate i reproduktivnih organa, em mogu da izazovu razne infekcije. A ukoliko bolujete od hemoroida postoji više načina kako da se izborite sa njima!

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading