SEVERININ JEDINI CILJ JE DA SE JA ODREKNEM SINA I DA DETE ZAUVEK SKLONI IZ MOG ŽIVOTA! Milan Popović u ekskluzivnoj ispovesti o TORTURI koju trpi godinama

Autor: Story.hr

Zabava

14.09.2022

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski preduzetnik ekskluzivno je govorio o svom novom prijateljstvu sa Igorom Kojićem, dugogodišnjoj borbi za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, ali i iščekivanju prinove u porodici.

SEVERININ JEDINI CILJ JE DA SE JA ODREKNEM SINA I DA DETE ZAUVEK SKLONI IZ MOG ŽIVOTA! Milan Popović u ekskluzivnoj ispovesti o TORTURI koju trpi godinama

Foto: Printsrkrin TV Happy

Milan Popović

Nakon nedavnog incidenta u kom je Severina Vučković verbalno i fizički napala sestru Marijanu Vučković Popović, biznismen Milan Popović odlučio je da za hrvatsko izdanje magazina Story iznese istinu o odnosu sa majkom svog deteta, kao i sa njenim bivšim mužem Igorom Kojićem, te njenom sestrom Marijanom, dok se pevačica nije usudila da izađe u javnost sa ovom pričom.


Severinin PR tim rekao je da ona ne želi da komentariše tu situaciju, dok je Milan iskreno govorio o svim detaljima.

Ovo je Milanova priča, odnosno autorizovani intervju koji je Milan dao za hrvatsko izdanje magazina Story, a koji u celosti prenosimo:


Nedavni porodični incident u Splitu, navodno zbog imovinsko-pravnih odnosa, između Severine i njene sestre Marijane u porodičnom stanu njihove majke izazvao je medijsku pažnju. Nakon toga izjavili ste da ne želite da vaš sin Aleksandar odrasta u konfliktnom okruženju, a potom ste rekli da je neupitna Severinina majčinska ljubav i briga. Zar to nije kontradiktorno?

- Ne mogu da verujem, već u pitanju ste izvrnuli ono što sam rekao.

Zar to nisu vaše poslednje izjave?

- Nisu. Rekao sam da Severina Aleksandru daje bezuslovnu majčinsku ljubav, nisam uopšte spominjao brigu. Ako čitate taj intervju, videćete da se ne slažem s tim kako Severina odgaja naše dete, kao ni sa njenim roditeljskim stavovima. Svaki roditelj voli svoje dete, to je neupitno, ali ne slažem se kako se Severina bavi odgajanjem našeg deteta. U prvom pitanju spomenuli ste i sukob za koji nisam siguran da je imovinsko-pravne prirode.

Ali u kuloarima se spominje da je u pitanju problem imovinsko-pravne prirode?

- S obzirom na Marijanin intervju koji je dala za 24sata, i za koji ni ja pre nisam znao, izgleda da se ne radi o imovinsko-pravnom konfliktu, već je sukob nastao kad je Marijana lajkovala moj intervju koji sam dao na Happy televiziji u Srbiji početkom godine. Zbog te ikonice s palcem gore Marijana je dobila pretnje od Severine, da će joj polomiti palac i da će je ubiti kad je vidi. Te pretnje je poslala porukom, što je Marijana prijavila Državnom tužilaštvu Republike Hrvatske i zagrebačkoj policiji. Koliko sam shvatio od Marijane, nedavni incident u Splitu je započeo jer je Severina kod bake uletela u stan usred noći, oko jedan sat ujutru i bacila se na sestru Marijanu držeći oštar predmet u ruci kojim je povredila Marijanin palac koji je počeo da krvari. Dakle, Severina je ostvarila pretnju, uostalom, kao što uvek ostvari svoje pretnje. Kad se preti da će vas prijaviti ili prozvati u medijima, to i napravi. Zato je se ceo sistem boji, našim spisom ne žele da se bave predstavnici tog istog sistema i samo gledaju kako da zaštite svoje stražnjice. I to je jedan od glavnih problema koji imam. Zašto naš spor traje ovoliko dugo? Niko ne želi njime da se bavi. Da ne budu prozvani i javno zlostavljani od Severine i njene PR mašine koja je prati.

 

Foto: Printsrkrin TV Happy

Milan Popović

 

Vezano za ovaj poslednji incident, na forumima se ozbiljno raspravlja o tome da ste vi platili Marijani kako bi se narušio Severinin ugled.

- Kategorički odbijam ovu insinuaciju. Marijani nisam nikada davao novac ili poklone. Ona je tetka mog sina kog je često čuvala i na tome sam joj zahvalan. To je isključiv razlog naše komunikacije i povezanosti.


Ali o tome se ozbiljno raspravlja?

- Nije Marijana napravila incident. Severina je ta koja je banula usred noći i probudila Marijanu. Prva Severina izjava bila je da je Marijana nju napala, da je ona bila kod majke u stanu. Ali desilo se upravo suprotno. Severina je banula u jedan sat ujutru u stan njihove majke i napala Marijanu koja je spavala. S obzirom na moj intervju na Happy TV-u, znam da geneza pomenutog sukoba  nije imovinsko-pravni odnos. Opet ću vas ispraviti, nisam rekao da ne bih voleo da mi dete odrasta u tom konfliktnom okruženju, nego da je problem da odrasta u takvom agresivno otuđujućem okruženju. Znam pouzdano da Severina i baka redovno pričaju loše o meni, što je Aleksandar izjavio u Centru za socijalni rad Maksimir, ali je taj Centar njegovu izjavu uklonio, čak ni sudu nisu hteli da je dostave. Znaju da bi time uticali na mišljenje o severini kao majci, jer je to psihičko zlostavljanje deteta.

Ovakvo majčino ponašanje Centar za socijalni rad Maksimir je morao prijaviti policiji, a policija prekršajnom sudu. Evo vam još jedan primer lažnog predstavljanja situacije u javnosti. Poslednjih nekoliko meseci Severina je aktivno govorila o tome kako je u Centru Maksimir izvršen nadzor koji je rezultirao izveštajem o nizu propusta u radu Centra Maksimir i da su ti propusti u radu utvđeni u našem predmetu, te da su ti propusti u radu razlog zašto je Severini 2019. godine bilo oduzeto dete. Prava istina je sasvim drugačija. U Centru Maksimir je izvršen administrativni nadzor celokupnog rada Centra i pronađen je niz administrativnih nepravilnosti, tipa da pečat nije postavljen gde treba, dokumenti nisu bili zavedeni u registar kako treba i slično. Nikakav stručni nadzor nije vršen u našem predmetu, niti je nađen bilo kakav propust u radu Centra Maksimir u našem predmetu. U jednom trenutku prošle godine kada je ministar Aladrović stupio na dužnost, uz punu podršku Severine u medijima, promenio se odjednom stručni tim Centra Maksimir, koji odjednom menja svoje mišljenje i počinje pogodovati Severini, a da se ništa nije promenilo u Severininom ponašanju ili obrascu njenog ponašanja i odgoju deteta.

Dve radnice Centra za socijalni rad Maksimi priznale su da je na Centar Maksimir vršen pritisak da se pogoduje Severini. To je prava trgovina uticajem i to ću sada prijaviti Službi za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala, a ne kada dr Redžepi kaže da sam ja dobar otac.

 

Foto: Đ.Kojadinović

Milan Popović

 

Od početka Severina i vi delite starateljstvo, ali od 2019. donesena je privremena mera da Aleksandar živi kod vas, ali s tim da majka normalno može viđati dete. Ta presuda je ukinuta.

- Tako je, ukinuta je odlukom Županijskog suda u Splitu. U međuvremenu sam saznao još više detalja ko je i na koji način uticao na splitski Županijski sud, a još jedna potvrda tome da presuda Županijskog suda u Splitu nije donesena u skladu sa sudskom praksom jeste i nedavna odluka Vrhovnog suda koji je pronašao puno nepravilnosti u toj odluci Županijskog suda u Splitu i dopustio reviziju, te sad očekujem da će, ako sve bude po pravilima struke, ta presuda Županijskog suda u Splitu biti ukinuta. Županijski sud u Splitu, kao i veštaci koji su bili ključni svedoci u postupku, bili su izloženi pritiscima i mafijaškim metodama ucene, a sve s ciljem da se ta presuda izmeni u korist Severine. Takođe, na dan presude, u prilog tome govori i poruka Severine Gogi Buljan Flander u kojoj joj "priznaje da iako je sve bilo protiv nje, ona ih je sve sje****, i da ona kao imperija uzvraća udarac".

Ovo sve vodi tome da Aleksandar trajno živi kod vas.

- Voleo bih da dete živi kod mene, jer tu ima stabilno, veselo i sigurno okruženje puno ljubavi i razumevanja. Mirna porodica u kojoj će odrastati sa svojom braćom  i sestricom i mojom partnerkom. Dok je dete živelo kod mene, izuzetno je obrazovno i odgojno napredovalo. To se sada, naravno, promenilo.

Činjenica da svi koji privatno poznaju Severinu, kažu da je jako topla, humana, dobar prijatelj, srčana i sjajna mama.

Ko nju poznaje? Ljudi je poznaju samo iz medija. To što priča za medije nema veze s tim kakva je ona zapravo. Uostalom, to što priča za medije dolazi od njenog PR tima, a ne od nje same. Već sam govorio da imate dve Severine, medijsku. i onu drugu, pravu Severinu. Otkad sam počeo da se družim sa Igorom Kojićem i da sa njim delim iskustva, dobio sam dodatnu potvrdu svega o čemu on govori.

Foto: ATA Images

Severina Vučković

 


Kako se uopšte dogodilo da se Igor i vi povežete. Dok je bio sa Severinom, bilo je podizanja tužbi sa vaše strane?


- Igora sam video dva puta u životu pre nego što smo se baš upoznali, i prema njemu nisam mogao da stvorim nikakav animozitet. Nije mi predstavljao konkurenciju, nekog protivnika, pretnju. Za mene je bio važna osoba jer je najviše provodio s Aleksandrom. A sudske tužbe koje sam podnosio bile su u interesu zaštite dobrobiti mog deteta. Nijedna nije bila jer se, na primer, Igor pogrešno parkirao. Mnogi komentarišu i pitaju u vezi slučaja paljenja sveće. Postoji razlog zašto je to uradio. Oprostio sam mu jer nije znao šta radi u tom trenutku, zapravo bio je prisiljen da to uradi.


Igor i vi ste se družili ovog leta na vašem brodu.


- Da, igramo i fudbal zajedno. Igor dolazi kod nas kući, a ja posećujem njegovu porodicu. I dalje se druži s Aleksandrom. Iz života jednog deteta ne možete naprasno da izbacite ljude koji su mu nešto značili, koji su mu bili važni. Jedna takva osoba u Aleksandrovom slučaju je i tetka Marijana. I ona je provodila mnogo vremena sa njim.


Ovo je primedba sistemu, o čemu govorim već osam godina da su treće osobe provodile više vremena sa mojim detetom od mene. I tu sam bio uskraćen, imao sam sve vreme ovog sveta da budem sa detetom dok je Severina bila sprečena. Zašto mi je to sistem uskratio? Odgovor je - zbog straha od Severininih medijskih prozivki i nemogućnosti nadležnih da svoj posao rade objektivno. Severinina ideja od početka je bila da se Aleksandar otuđi od mene i zauvek skloni iz mog života. Nedavno je Severinin prijatelj Edvin Softić zvao medije i rekao im da sam kupio audi A8 Igoru za rođendan kako bi u startu diskreditovao moj odnos sa njim. Naravno da mu nisam kupio nikakav audi, niti sam mu dao ikakav novac. Ni Igoru, ni Marijani. A vezu sa njima imam, ponavljam, isključivo zbog svog deteta. I znam pouzdano da je Severina molila da se ne razvedu odmah kada je to Igor tražio, nego kasnije, zbog našeg sudskog procesa koji je bio u toku, kako ne bi bilo promenjenih okolnosti u njenoj porodičnoj situaciji, a što je važno kod donošenja odluke kome poveriti dete. Šta se još priča po kuloarima?

Foto: ST/V. LUKIĆ

Igor Kojić i Severina Vučković

 


Puno pojedinaca Igorom zove "šupkom" jer je izdao Severinu i nije se poneo viteški, a vas dvojica ispadate dva ostavljena luzera.


- Istina je drugačija. Niti smo luzeri, niti smo ostavljeni. Ovo je zapravo priča o Severininom strahu od ostavljanja. Uostalom, pokušajte ovako kao ja sa vama da razgovarate sa Severinom. Nećete uspeti. Jer ona sada stalno mora da žonglira između manipulacija, laži i istine, a osim mene, sada postoje i drugi ljudi koji mogu i spremni su da svedoče o istini.


S obzirom na to da je Aleksandar u ovoj priči najvažniji, postoji li šansa da između Severine i vas dođe do oproštaja i pomirenja?


- To zajedničko roditeljstvo o kome sam vam ranije govorio je moguće samo ako roditelji sarađuju. Da bi oni sarađivali potrebna je dobra volja s obe strane, poštovanje, uvažavanje i da se dobrobit deteta ispred vlastitih prohteva i potreba. Takođe je potrebno da roditelji imaju usaglašene i slične vaspitne stavove kako ne bi zbunjivali dete. U našem slučaju, ako uđete u spise i pratite sve ove godine naporan sudski konflikt videćete da sam od početka bio za dogovor i još sam za to. Kod Severine baš nikad nije postajala želja za dogovorom. To stoji u svim službenim dokumentima svih ovih godina. Zapravo ja još ne znam šta druga strana želi kada je reč o detetu, osim da se ja odreknem našeg sina.


Kako to objašnjavate?


- Severina ima izražen strah od ostavljanja, a znamo iz života da nam sve upravo naši strahovi i ostvaruju. Njen veliki strah je i da će je Aleksandar ostaviti i pokušava na sve načine da otuđi dete od mene kako mi ne bi postao previše privržen i jednog dana otišao od nje i došao kod mene. Nemam drugo objašnjenje za to što ona radi.

 

Foto: ATA Images

Severina Vučković

 


Uprkos vašim ratovima, govorite li pozitivno Aleksandru o njegovoj mami?


- Imate izjavu mog sina koju je dao psihologu Centra za socijalni rad Maksimir u kojoj on tvrdi da mama stalno govori loše o tati, a da tata o mami nikad ne govori loše. Kao što sam vam rekao malopre, u centru skrivaju tu izjavu, jer bi je morali koristiti u pisanju svojih mišljenja, a takođe bi morali majku da prijave policiji zbog psihičkog zlostavljanja deteta.


Neutralnom posmatraču teško je da zamisli da dvoje uspešnih ljudi poput vas i Severine tako dugo ratuju.


- Vi ne poznajete pravu Severinu. Veliki deo javnosti je manipulisan objavama Severininog PR tima. Odgovorno tvrdim da su većina njihovih objava konstrukcije koje kreiraju Severinin imidž u javnosti, a koje nemaju podloge u stvarnom životu. Danas sam dao nekoliko primera tih manipulacija, a ima ih bezbroj. Ona, nažalost, nije samostalna osoba i po meni, njoj samoj je potreban staratelj. Ulogu tog staratelja u ovom trenutku ima njen PR tim koji predvode Tomica Petrović i Zinka Bradić, koji za Severinu navodno donose sve životno važne odluke i kreiraju njen život od A do Š, pa čak i odluke koje se tiču deteta. Kao što rekoh, primera je bezbroj i o tome sam mnogo saznao iz razgovora sa Igorom Kojićem.


Ali voleli ste je?


- Istina je da sam se zaljubio u onu medijsku Severinu, i dok je glumila ta prva dva, tri meseca, pomislio sam da bi ta veza mogla potrajati, ali onog trenutka kada je došla ona prava Severina, shvatio sam da je takav život neizdrživ i vrlo brzo sam prekinuo tu vezu. Osećao sam se prevareno posle raskida.


Konkretno i kad? Dugo se spekulisalo da ste zajedno, pa da niste?


- Da nije bilo deteta, bilo kakva veza između nas bi se završila nakon šest meseci. Budući da je Severina ostala u drugom stanju, bio sam spreman postati roditelj i biti njen partner u odgoju našeg deteta, ali bilo kakva druga emotivna, intimna veza, za mene više nije dolazila u obzir. Nakon tog takvog mog stava počinju razne pretnje S    everine od toga da će mi moćni ljudi javiti kada ću moći videti dete, preko pretnji da mi uopšte neće dopuštati da viđa detete, pa do insistiranja da se odreknem deteta.

 

Foto: E-Stock, Youtube/ Dalmacija Danas

Milan Popović

 


Pita li se šta Aleksandar u svemu tome?


- Ne mogu vam pričati o tome. Samo mogu reći da se agresivno ponašanje majke počinje odražavati i na dete. Mislim, svako dete voli svoje roditelje, kakvi god bili, a je li to dovoljno za srećan život i pravilan odgoj deteta? Naravno da nije.


Opet se nameće pitanje zar ne bi bilo najbolje da se Severina i vi pomirite? Kako tvrdi jedinstveni Miroslav Ćiro Blažević: "Uvek treba miriti ljude."


- U interesu našeg deteta je da izgradimo normalan odnos, ali s obzirom na celu situaciju, a da ne ulazim u dijagnozu, i dok se ne umeša struka, i ne krene s terapijom, između nas ne može biti dogovora. Našem sinu je potrebna psihički zdrava i stabilna majka.


Ipak, veliki deo javnosti je na Severininoj strani.


- Tu ste potpuno u pravu. Čak i određene aktivistkinje udruženja "Spasi me", koje treba da štite žrtve zlostavljača, nakon nedavnog incidentna u Splitu, odmah su stale na stranu Severine, iako je ona bila zlostavljač u toj situaciji, umesto da su stale na stranu žrtve Marijane i osudile Severinino verbalno i fizičko zlostavljanje. Možda je vreme da to udruženje promeni ime u "Spasimo Severinu". Zanimljivo bi bilo i da se prispitaju izvori finansiranja ovog udruženja, posebno ako novac dobijaju iz budžeta, a bave se ovakvim kontradiktornim stvarima za nečije lične potrebe.


Šta dalje? Rekli ste da gradite kuću na Hvaru.


- Kažu da je imati puno dece Božiji blagoslov i svako ko je u toj situaciji zna kako se osećam. Radujem se našoj princezi koja treba da stigne u novembru. Vidim transformaciju zbog skorog rođenja devojčice u našoj porodici i kod njene braće. Kako će je štititi i radovati joj se. Najmlađi sin kaže: "Mama, reci Sofiji da malo izađe iz stomaka da se igramo sa njom, pa neka se posle vrati unutra." Jako joj se raduju, a posebno Aleksandar koji je najstariji od braće. Dakle, zvaće se Sofija, a njeno ime predstavlja majku vere, nade i ljubavi, koje kao što znamo nikada ne umiru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading