ŠTITAR ĆE BITI DOMAĆIN DERBIJA KOLA: Lider na tabeli gostuje ekipi koja je u prošlom kolu dala 14 golova!

Autor:

Sport

14.09.2022

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajduk Stanko ide na noge Jedinstvu, a meč najavljuje Marko Teodorović.

ŠTITAR ĆE BITI DOMAĆIN DERBIJA KOLA: Lider na tabeli gostuje ekipi koja je u prošlom kolu dala 14 golova!

Foto: FK Hajduk Stanko

Marko Teodorović

Derbi šestog kola Mačvanske okružne lige igra se u nedelju u Štitaru, gde će domaće Jedinstvo od 15.30 dočekati lidera na tabeli, ekipu Hajduk Stanko.

Republika
 

Gosti Crne Bare dolaze u Štitar kao favoriti, mada i ekipa Jedinstva dočekuje utakmicu u fenomenalnom raspoloženju, pošto je u prošlom kolu savladala fenjeraša, Drinu, sa ubedljivih 14:2.

Ofanzivni fudbaler Hajduk Stanka, Marko Teodorović izneo je svoja očekivanja uoči predstojećeg derbija.

- Fenomenalan je osećaj kada si prvi na tabeli a da bi ostali na istom mestu potrebno je da nastavimo pobednički niz. Dobili smo utakmicu na domaćem terenu, za koju smo svi znali da ce biti teška. Sada se okrecemo novom protivniku ekipi FK Jednistvo iz Štitara. Za ekipu Jedinstva može se reći da su neugodna ekipa koja igra jako lep fudbal, naročito na domaćem terenu. Smatram da dobrom igrom, kao i zalaganjem rezultat neće izostati. Ja verujem u ovu ekipu, možeš i ti. Samo jako, Hajduk Stanko - poručio je Teodorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading