MUVALA ME JE ŽENA OD SULTANA, JEDVA SAM SE SPASAO! Novi zadrugar opleo po PEVAČICI, Tijana mu ŽESTOKO ODBRUSILA!

Autor:

Zabava

13.09.2022

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač iz Makedonije pre nekoliko godina predstavio se domaćoj javnosti učešćem u Pinkovim zvezdama, a pre nekoliko dana uselio se u Belu kuću u Šimanovcima, kao novi učesnik Zadruge.

MUVALA ME JE ŽENA OD SULTANA, JEDVA SAM SE SPASAO! Novi zadrugar opleo po PEVAČICI, Tijana mu ŽESTOKO ODBRUSILA!

Foto: Printscreen TV Pink, Instagram

Adam Labunski je pre ulaska u Zadrugu ispričao da ga je navodno pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao "žena od sultana", muvala na jednom splavu, međutim, kako je ispričao, on nije bio zainteresovan za nju.

- Jedva sam se spasao od Tijane. Muvala me je celu noć. Pričala mi je da joj se jako sviđam. Više puta je pokušala da me poljubi, ali ja nisam bio u tom fazonu. Slatka je devojka, ali sam joj rekao da sam zauzet i da nisam za avanture te vrste - rekao je Adam na ulasku u "Zadrugu" i dodao:

Foto: Printscreen Youtube/ Bajram Ajdaroski, Zvezde Granda, Sezam produkcija

Adam Labunski

 

- Nije joj bilo svejedno, a kasnije mi je i sama rekla da je i ona zauzeta i da ima dečka, ali da nije srećna u vezi s njim i da je pred raskidom. Nisam joj dao povoda da pomisli bilo šta, baš je bila neprijatna situacija. Iznenadila me je da je toliko navalentna, ali su mi i drugi ljudi koji su bili s nama u društvu rekli da je ona takva kada joj se neko dopadne - ispričao je Adam.

Tijana, sa duge strane, tvrdi da je ova priča "smešna", te da Adam samo želi popularnost preko nje.

- Iskreno se smejem na ovo. Kako da komentarišem dečka koji mi je tražio da mu pomognem da postane popularan pre "Zadruge"? - poručila je "žena od sultana" za Alo.

Foto: youtube.com/Republika

Tijana Milentijević

 

Adam je, inače, već poznat domaćoj javnosti, budući da se pre 7 godina prvi put pojavio na malim ekranima, kao učesnik muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde". Svojim talentom i harizmom odmah je uspeo da osvoji žiri, a mnogi su njegovo pevanje tada uporedili sa legendarnim Tošetom Proeskim.

Nakon toga se u sezoni 2018/19 takmičio u „Zvezdama Granda“, međutim nakon nekoliko meseci je diskvalifikovan zbog sukoba sa drugim učesnikom, te izgubio šansu da postane nova Grandova zvezda.

Pevač je sada ponovo dospeo u žižu javnosti, kada je postao novi učesnik Zadruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading