KAĆA GRUJIĆ PODELILA NAJLEPŠE TRENUTKE SA GOBELJIĆEM! Pevačica suprugu na poseban način čestitala rođendan, komentari PLJUŠTE!

Autor:

Zabava

13.09.2022

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Marko Gobeljić proslavio je sinoć jubilarni 30. rođendan, a slavlje je uprilićio u jednoj beogradskoj kafani.

KAĆA GRUJIĆ PODELILA NAJLEPŠE TRENUTKE SA GOBELJIĆEM! Pevačica suprugu na poseban način čestitala rođendan, komentari PLJUŠTE!

Foto: Instagram.com

Markova supruga, pevačica Katarina Grujić, potrudila se da svom suprugu priredi veče za pamćenje, a nije propustila priliku da mu rođendan čestita na poseban način putem društvenih mreža.

Naime, Kaća je videom koji je sastavila od zajedničkih snimaka, svom izabraniku uputila najlepše želje.

- Živote, srećan rođendan! - napisala je Kaća uz objavljeni snimak.

 

 

Ovaj video za kratko vreme oduševio je njene pratioce koji su im, pored čestitki za Markov divan dan, poželeli da zauvek ostanu veseli, nasmejani i zaljubljeni.

Podsetimo, Marko i Kaća 30. avgusta prošle godine izgovorili su sudbonosno "da" i to na intimnoj ceremoniji u Čeneju, a početkom juna ove godine organizovali su veliko svadbeno veselje kom je prisustvovalo preko 500 zvanica.

Nekoliko meseci pre svadbe, Marko i Kaća poželeli su dobrodošlicu ćerkici kojoj su dali ime Katja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading