NEMATE VIŠE OPRAVDANJE DA BUDETE RUŽNE! Lazićeva bivša pokazala kako izgleda nakon ESTETSKOG zahvata, pa ŠOKIRALA KOMENTAROM!

Autor:

Zabava

13.09.2022

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je pokazala svoj novi izgled, međutim, uz fotografiju je ostavila i neumesan komentar.

NEMATE VIŠE OPRAVDANJE DA BUDETE RUŽNE! Lazićeva bivša pokazala kako izgleda nakon ESTETSKOG zahvata, pa ŠOKIRALA KOMENTAROM!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Barbara Bobak

Pevačica i bivša devojka Darka Lazića, Barbara Bobak, odlučila je da poveća usne, a rezultatima estetske korekcije pohvalila na društvenim mrežama.

Ipak, mnogima je zasmetao i njen komentar kojima poziva sve devojke da se podvrgnu estetskim zahvatima "kako ne bi bile ružne".

- Mislim da je krajnje vreme da ovo neko kaže - 21. vek je, nemate opravdanje više da budete ružne - počela je Bobakova na snimku koji je okačila na Instagramu i dodala:

- Šalu na stranu. Sve što nekome na njegovom licu, telu i ostalo, ne prija, ako ima mogućnost da to popravi, naravno da apsolutno treba da to uradi. Kad izgledate lepo sebi i kad ste zadovoljni sobom, onda se osećate bolje. Onda ne ostavljate ružne komentare, onda ne gledate u druge žene i u fazonu ste - ma ona je sva plastična, zato je lepa. Pa budi i ti plastična, pa budi i ti lepa! Šta da vam kažem drugo?! - zapitala se pevačica.

 

 

- Šta god to bilo. Nekoga usrećuje da bude prirodan, nekoga silikoni, nekoga da malo popuni usne, nadogradi kosu itd. Bitno je da se oseća lepo u svojoj koži, a ja kada se pogledam u ogledalu, u fazonu sam - kakva si riba! E to vam želim - zaključila je ona.

Za kraj, Barbara je postavila i dve fotografije sebe, onu bez filera u usnama i jednu novu sa hijaluronom.

Međutim, mnogi su se složili da je Barbara mnogo lepše izgledala pre intervencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading