Bila u DUGOVIMA do guše, banka je jurila zbog 60.000 evra: Ceca Kitić u potresnoj ispovesti otkrila kako je izbegla BANKROT! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.09.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je potresna životna priča Cece Kitić!

Bila u DUGOVIMA do guše, banka je jurila zbog 60.000 evra: Ceca Kitić u potresnoj ispovesti otkrila kako je izbegla BANKROT! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube Happy TV

Ceca Kitić

Bivša rukometašica i nekadašnja zadrugarka Svetlana Ceca Kitić gostovala je u jednoj emisiji gde se dotakla događaja od pre nekoliko godina kada je umala izgubila stan.

Istakla je da je to jako težak period kroz koji je prošla u životu gde je shvatila ko su joj pravi prijatelji. Pričajući o svom velikom problemu zbog kredita, otkrila je da joj je Dušica Ilić, poznatija kao Kleopatra ponudila 60.000 evra pozajmice kako bi uspela da vrati kredit.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ceca Kitić Zadruga

 

- Do tad nisam imala nešto puno situacija da sam testirala prijatelje, niti sam imala toliko teške momente da sam tražila nečiju pomoć. E onda, kada je meni trebala pomoć, svi ti ljudi za koje sam mogla da se zakunem da bi mi pomogli, nisu. Mene je Kleopatra pozvala jedina ponudila 60.000 evra da joj vratim kroz godinu dana, ja nisam htela da uzmem. Hvala joj, ona ne bi volela da se to zna, ne voli ona da se eksponira. Nadam se da se neće naljutiti što sam to rekla - ispričala je Ceca gostujući u Sceniranju.

Rukometašica je otkrila da joj je Goran Vesić pomogao da pronađe banku koja bi joj refinansirala kredit.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ceca Kitić rukomentašica

 

- Veselin Vujović mi je rekao da će skupiti novac, ja sam rekla da neću. Nisam želela da uzimam novac. Ja sam zaslužila da mi neko pomogne kao što mi je Vesić pomogao. Vesić mi je pomogao da nađem banku koja bi mi refinansirala kredit. Prijatelji su bežali od mene kao da sam šugava. Tad sam razumela da jedino imam porodicu i dvoje troje prijatelja - rekla je Ceca Kitić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading